Paporize SecureViewer
| Version | 0.2.2 |
|---|---|
| Forlægger | Paporize |
| Udgivelses dato | 30. jun. 2015 |
| Dato tilføjet | 30. jun. 2015 |
| Os krav | Windows, Windows 7, Windows 8 |
| Krav | None |
| Samlet antal downloads | 17 |
| Pris | Free to try |
Beskrivelse
Brug SecureViewer Desktop til at oprette sikrede krypterede filer i Windows Stifinder. Du skal blot højreklikke på filnavnet for at give, tilbagekalde eller spore adgang til filen. Del eller send sikrede filer på enhver måde, du vælger.
Paporize sikrer alle dokumenter og filer ved hjælp af statslige AES 256-bit krypteringskoder, tilstrækkeligt til at beskytte information på "TOP SECRET"-niveau. Krypteringsnøglen til et bestemt dokument genereres tilfældigt, og hvert dokument har en anden nøgle. Det sikrede dokument kan kopieres som en fil, men alle kopier forbliver sikret. Derfor, selvom sikrede dokumenter kopieres fra f.eks. en delt Dropbox-mappe til et lokalt drev, påvirkes sikkerheden ikke.
Du kan se, hvornår et dokument er Paporize-sikret, fordi det vil have Paporize-ikonet overlejret på dokumentets eget ikon.
Paporize sikrer din fil lokalt på din enhed, såsom en stationær computer. Der kræves ingen specielle mapper på din computer for at sikre dine filer.
Filer uploades eller gemmes aldrig i Paporize-skytjenesten. Så filer forbliver altid i din besiddelse, og det er kun dig, der bestemmer, hvordan (og hvornår) du vil sende filen. Det er lige meget, hvilken metode du bruger.
Kontrolelementer forbundet med et sikret dokument kan til enhver tid ændres af ejeren. Denne ændring er i realtid og næsten øjeblikkelig. Lad os sige, at du sendte et Paporize-sikret dokument via e-mail og derefter indså, at du sendte det til den forkerte person. Inden for få sekunder kan du nægte adgang til dokumentet for den pågældende person. Selvom sendt e-mail i det væsentlige er uigenkaldelig, opfører et Paporize-sikret dokument, der er knyttet til en e-mail, sig ikke desto mindre, som om det kan tilbagekaldes til enhver tid. Så din modtager vil ikke være i stand til at åbne den vedhæftede fil. Hvis du beslutter dig for, at personen trods alt skal have adgang, er det ikke noget problem - det er blot et par sekunder mere.