Classic skins for Alwact Clock

Classic skins for Alwact Clock 2

Windows / Firaz SAMET / 5769 / Fuld spec
Beskrivelse

Hvis du leder efter en måde at tilføje lidt farve og personlighed til dit Alwact Clock, så er Classic skins til Alwact Clock den perfekte løsning. Denne softwarepakke indeholder fire forskellige farvede skins - grøn, gul, rød og blå - som øjeblikkeligt vil forvandle dit urs udseende.

Det er utrolig nemt at installere denne skin pack. Når du har downloadet og installeret softwaren, tilføjes skindene automatisk til skinlisten i Alwact Clock. Derfra kan du nemt skifte mellem forskellige skins ved at vælge dem fra rullemenuen.

En af de gode ting ved Classic skins til Alwact Clock er, at det ikke kræver nogen teknisk viden eller ekspertise at bruge. Selvom du ikke er særlig teknisk kyndig, vil du være i stand til at installere og bruge denne software med lethed.

For at gøre tingene endnu mere bekvemme inkluderer Classic skins til Alwact Clock også et praktisk kontekstmenupunkt kaldet Skin Folder. Dette giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til Skin-mappen i Alwact direkte fra dit urs kontekstmenu. Alternativt kan du også få adgang til det fra Start-menuen ved at navigere til Start>Programmer>Alwact Clock>Skin Folder.

Generelt, hvis du leder efter en nem måde at tilpasse dit Alwact Clock med nogle farverige nye skins, så er Classic skins til Alwact Clock bestemt værd at tjekke ud. Med sin enkle installationsproces og brugervenlige grænseflade er det et godt valg for alle, der ønsker at tilføje en smule personlighed og flair til deres desktop-opsætning.

Fuld spec
Forlægger Firaz SAMET
Udgiverwebsted http://alwact.atspace.com
Udgivelses dato 2008-11-07
Dato tilføjet 2006-08-07
Kategori Pauseskærme og tapet
Underkategori Skind
Version 2
Os krav Windows, Windows XP
Krav Windows XP, Alwact Clock 1.0
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 5769

Comments: