Express Accounts Free Accounting Software for Mac

Express Accounts Free Accounting Software for Mac 8.07

Mac / NCH Software / 12431 / Fuld spec
Beskrivelse

Express Accounts Gratis regnskabssoftware til Mac er et kraftfuldt og intuitivt værktøj designet til at hjælpe små virksomheder med at administrere deres økonomi med lethed. Uanset om du lige er startet eller ønsker at strømline dine eksisterende regnskabsprocesser, har denne software alt hvad du behøver for at holde styr på din økonomi.

Med Express-konti kan du nemt spore betalinger og indbetalinger, se saldi og rapporter og endda e-maile eller faxe rapporter direkte til din revisor. Softwaren er designet til at være intuitiv og meget nem at bruge, så du behøver ingen forudgående regnskabserfaring for at komme i gang.

En af nøglefunktionerne ved Express Accounts er dens evne til at organisere din virksomheds bogføring ved at spore salg og tilgodehavender. Du kan også automatisk registrere tilbagevendende ordrer og fakturaer, hvilket sparer tid og reducerer fejl.

Derudover kommer softwaren med over 20 finansielle rapporter, der giver dig mulighed for at spore vækst over tid. Indkomstopgørelser og balanceopgørelser er blot nogle få eksempler på de typer rapporter, der er tilgængelige i Express-konti.

Hvis du har brug for at generere indkøbsordrer, kvitteringer eller checks til din virksomhed, har Express Accounts dig dækket. Softwaren gør det nemt for dig at oprette disse dokumenter hurtigt og effektivt.

En anden fantastisk funktion ved Express Accounts er dens sikre mobiladgang via internettet. Det betyder, at uanset hvor du er i verden – så længe der er en internetforbindelse – kan du få adgang til alle dine økonomiske data fra enhver enhed med en webbrowser.

Endelig, hvis du driver flere virksomheder på én gang – måske én produktbaseret virksomhed ved siden af ​​en servicebaseret – så giver Express Accounts mulighed for flere virksomheder under én installation. Det betyder, at alle dine økonomiske data vil blive holdt adskilt, men tilgængelige fra ét centralt sted.

Generelt, hvis du leder efter en brugervenlig regnskabsløsning, der er perfekt til små virksomheder, skal du ikke lede længere end Express Accounts gratis regnskabssoftware til Mac!

Fuld spec
Forlægger NCH Software
Udgiverwebsted https://www.nchsoftware.com
Udgivelses dato 2020-05-12
Dato tilføjet 2020-06-01
Kategori Forretningssoftware
Underkategori Regnskab & faktureringssoftware
Version 8.07
Os krav Mac
Krav
Pris Free
Downloads pr. Uge 4
Samlet antal downloads 12431

Comments:

Mest populære