Jokes

Jokes 1.0

Windows / Free Soft / 2342 / Fuld spec
Beskrivelse

Jokes er en gratis underholdningssoftware, der tilbyder et bredt udvalg af vittigheder på både engelsk og rumænsk. Med over 11.000 vittigheder at vælge imellem er denne software perfekt til alle, der ønsker at tilføje noget humor til deres dag.

Uanset om du leder efter one-liners, ordspil eller længere historier, har Jokes noget for enhver smag. Softwaren er nem at bruge og navigere, hvilket gør det nemt at finde den perfekte joke til enhver lejlighed.

En af de bedste ting ved Jokes er dens alsidighed. Uanset om du er hjemme eller på farten, kan denne software tilgås fra hvor som helst med en internetforbindelse. Det betyder, at du kan nyde et godt grin, uanset hvor du er.

Ud over det store udvalg af vittigheder, tilbyder Jokes også adskillige funktioner, der får den til at skille sig ud fra andre muligheder for underholdningssoftware. For eksempel:

- Søgefunktionalitet: Hvis du leder efter en bestemt type vittighed eller nøgleord, gør Jokes det nemt at søge gennem dens omfattende database.

- Favoritliste: Hvis der er en bestemt joke, der virkelig pirrer din sjove knogle, skal du blot tilføje den til din favoritliste, så du nemt kan få adgang til den igen senere.

- Randomizer: Føler du dig ubeslutsom? Lad Jokes vælge en tilfældig joke til dig!

Samlet set, hvis du har brug for lidt latter i dit liv (og hvem er ikke det?), så er jokes bestemt værd at tjekke ud. Med sit enorme udvalg af vittigheder og brugervenlig grænseflade vil denne underholdningssoftware helt sikkert blive en af ​​dine foretrukne kilder til humor.

Så hvorfor vente? Download vittigheder i dag, og begynd at grine!

Fuld spec
Forlægger Free Soft
Udgiverwebsted http://www.free-soft.ro/index.htm
Udgivelses dato 2008-11-07
Dato tilføjet 2008-07-03
Kategori Underholdningssoftware
Underkategori Humorsoftware
Version 1.0
Os krav Windows, Windows XP
Krav Windows XP
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 2342

Comments: