Garmin RoadTrip for Mac

Garmin RoadTrip for Mac 2.0.2

Mac / Garmin / 5798 / Fuld spec
Beskrivelse

Garmin RoadTrip til Mac er en kraftfuld uddannelsessoftware, der giver dig mulighed for nemt at planlægge og organisere dine ture. Uanset om du planlægger en roadtrip, vandreventyr eller enhver anden udendørs aktivitet, har denne software dig dækket. Med sin intuitive grænseflade og avancerede funktioner gør Garmin RoadTrip det nemt at søge efter interessepunkter (POI'er), oprette og organisere waypoints, ruter og spor og nemt sende dem til din Garmin GPS.

En af nøglefunktionerne ved Garmin RoadTrip er dens evne til at søge efter POI'er. Denne funktion giver dig mulighed for hurtigt at finde interessante steder langs din rute, såsom restauranter, tankstationer, hoteller, parker og mere. Du kan også tilpasse din søgning ved at vælge specifikke kategorier såsom attraktioner eller historiske steder.

En anden fantastisk funktion ved Garmin RoadTrip er dens evne til at oprette waypoints. Waypoints er specifikke steder på dit kort, som du kan markere til fremtidig reference. Hvis du for eksempel planlægger en vandretur i bjergene, kan du markere placeringen af ​​et stihoved eller en naturskøn udsigt som et waypoint, så det er nemt at finde senere.

Udover at oprette waypoints giver Garmin RoadTrip dig også mulighed for at oprette ruter. Ruter er forudplanlagte stier, der tager højde for ting som afstand og terrænsvær. Denne funktion er især nyttig, hvis du planlægger en langdistance roadtrip eller vandretur, hvor det er vigtigt at vide, hvor langt fra hinanden bestemte destinationer er.

Endelig giver Garmin RoadTrip dig også mulighed for at oprette spor, som i det væsentlige er digitale brødkrummer, der viser, hvor du har været på din rejse. Denne funktion er især nyttig, hvis du ønsker at gå tilbage på dine trin senere eller dele din rejse med andre.

Generelt er Garmin RoadTrip til Mac et fremragende pædagogisk softwareværktøj, der giver brugerne alle de værktøjer, de har brug for til vellykket rejseplanlægning og -organisering. Dens intuitive grænseflade kombineret med avancerede funktioner gør den til et ideelt valg for alle, der leder efter en effektiv måde at planlægge deres næste eventyr på!

Fuld spec
Forlægger Garmin
Udgiverwebsted http://www.garmin.com
Udgivelses dato 2009-03-26
Dato tilføjet 2009-03-26
Kategori Uddannelsessoftware
Underkategori Kortsoftware
Version 2.0.2
Os krav Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 5798

Comments:

Mest populære