MyTunesController for Mac

MyTunesController for Mac 1.1

Mac / Toomas Vahter / 450 / Fuld spec
Beskrivelse

MyTunesController til Mac er en kraftfuld MP3- og lydsoftware, der giver dig mulighed for nemt at kontrollere dit iTunes-bibliotek. Denne enkle applikation sidder på menulinjen og giver hurtig adgang til alle dine yndlingssange og afspilningslister.

Med MyTunesController kan du nemt navigere gennem dit musikbibliotek, afspille/pause numre, springe frem eller tilbage, justere lydstyrkeniveauer og endda oprette brugerdefinerede afspilningslister. Den intuitive grænseflade gør det nemt at finde præcis det, du leder efter, på få sekunder.

En af de iøjnefaldende funktioner i MyTunesController er dens evne til at tilpasse genvejstaster. Du kan tildele specifikke taster på dit tastatur til at udføre bestemte handlinger i appen. For eksempel, hvis du vil springe et spor frem uden at skulle klikke på noget på skærmen, skal du blot trykke på en bestemt tast og voila! Så nemt er det.

En anden fantastisk funktion ved MyTunesController er dens understøttelse af flere iTunes-biblioteker. Hvis du har mere end ét bibliotek opsat på din computer (måske et til arbejde og et til personligt brug), gør denne app det nemt at skifte mellem dem problemfrit.

Men det bedste ved MyTunesController er måske, hvor let den er. I modsætning til andre oppustede medieafspillere derude, der sviner systemressourcer og sænker din computer, kører denne app problemfrit i baggrunden uden at forårsage mærkbare problemer med ydeevnen.

Alt i alt, hvis du leder efter en enkel, men kraftfuld iTunes-controller-app, der ikke vil tynge dit system eller bryde penge (det er gratis!), så led ikke længere end MyTunesController til Mac. Prøv det i dag, og se, hvor meget nemmere det kan være at administrere dit musikbibliotek!

Fuld spec
Forlægger Toomas Vahter
Udgiverwebsted http://code.google.com/p/mytunescontroller/
Udgivelses dato 2010-11-18
Dato tilføjet 2010-11-18
Kategori MP3- og lydsoftware
Underkategori Audio-plugins
Version 1.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 450

Comments:

Mest populære