Heptode Virtual Heavy Tone VST Plugin for Mac

Heptode Virtual Heavy Tone VST Plugin for Mac 1.03

Mac / Heptode / 362 / Fuld spec
Beskrivelse

Heptode Virtual Heavy Tone VST Plugin til Mac: Den ultimative løsning for guitarister

Hvis du er guitarist, ved du, hvor vigtigt det er at have den rigtige tone. Uanset om du spiller live eller optager i studiet, kan din lyd skabe eller ødelægge din præstation. Det er derfor, Heptode har skabt Virtual Heavy Tone VST-plugin til Mac – en analog boutique-guitarpedalemulering, der leverer realistisk tubish hi-gain-forvrængning.

Inspireret af Soldano SLO-100 amp overdrive-kanalen er dette VST-plugin designet til at give dig den tunge tone, du har brug for for at rocke ud som en professionel. Med sin intuitive grænseflade og kraftfulde funktioner er den nem at bruge og perfekt til både begyndere og erfarne guitarister.

Så hvad gør Heptode Virtual Heavy Tone så speciel? Lad os se nærmere på dens funktioner:

Realistisk emulering af Analog Boutique Guitar Pedal

Heptode Virtual Heavy Tone VST-pluginet er en officiel emulering af den analoge boutique-guitarpedal fremstillet af Heptode. Dette betyder, at den nøjagtigt gengiver alle den originale pedals karakteristika, inklusive dens unikke tonale kvaliteter og respons.

Tubish Hi-Gain Distortion

Virtual Heavy Tone producerer meget realistisk tubish hi-gain forvrængning, der vil tilfredsstille selv de mest krævende guitarister. Den leverer en rig, fyldig lyd med masser af sustain og harmoniske – perfekt til at makulere soloer eller tøffe riffs.

Brugervenlig grænseflade

Grænsefladen til dette VST-plugin er designet med enkelhed i tankerne. Du behøver ikke nogen teknisk viden eller erfaring for at bruge det – bare tilslut din guitar og start med at spille! Betjeningselementerne er intuitive og nemme at forstå, så du hurtigt kan indtaste den ønskede tone.

Kompatibilitet med populære DAW'er

Heptode Virtual Heavy Tone VST plugin er kompatibel med populære digitale lydarbejdsstationer (DAW'er) såsom Cubase, Sonar, Audacity, Ableton Live og mere. Det betyder, at du nemt kan integrere det i dit eksisterende setup uden besvær.

Lavt CPU-forbrug

Et almindeligt problem med mange plugins er deres høje CPU-brug, som kan forårsage latency-problemer, når du optager eller optræder live. Dette er dog ikke et problem med Heptode Virtual Heavy Tone, da det er blevet optimeret til lavt CPU-forbrug uden at ofre kvaliteten.

Konklusion:

Overordnet set, hvis du leder efter en højkvalitets virtuel guitarpedalemulering, der leverer realistisk tubish hi-gain forvrængning, skal du ikke lede længere end Heptode Virtual Heavy Tone VST Plugin til Mac! Med dens intuitive grænseflade og kraftfulde funktioner kombineret med kompatibilitet på tværs af populære DAW'er gør denne software til det ideelle valg, uanset om du optager i hjemmestudiet eller optræder live på scenen!

Fuld spec
Forlægger Heptode
Udgiverwebsted http://www.heptode.com
Udgivelses dato 2011-05-19
Dato tilføjet 2011-05-27
Kategori MP3- og lydsoftware
Underkategori Audio-plugins
Version 1.03
Os krav Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 362

Comments:

Mest populære