Byterun Solitaire for Mac

Byterun Solitaire for Mac 2.1

Mac / ByteRun / 506 / Fuld spec
Beskrivelse

Byterun Solitaire til Mac er et spil, der giver et frisk bud på det klassiske Klondike solitaire kortspil. Med sin rene og levende grafik giver dette spil en fordybende oplevelse, der vil holde dig underholdt i timevis.

Klondike solitaire er et af de mest populære kortspil i verden, og det er nemt at se hvorfor. Målet med spillet er at placere alle kortene i hver kulør i stakke med stigende rang. Byterun Solitaire tager dette klassiske gameplay og tilføjer sit eget unikke twist, hvilket gør det til et must-have for enhver fan af solitaire.

En af de iøjnefaldende funktioner i Byterun Solitaire er dens intuitive berøringskontroller. Du kan røre ved og flytte kort, ligesom du ville gøre i det virkelige liv, hvilket giver dig fuld kontrol over din spiloplevelse. Kortene flyver og lander blødt, hvilket øger realismen og fordybelsen.

Grafikken i Byterun Solitaire er også i top. De rene og levende billeder gør det nemt at skelne mellem forskellige kort og jakkesæt, samtidig med at det giver en æstetisk tiltalende baggrund for dit gameplay.

Men det, der virkelig adskiller Byterun Solitaire fra andre solitaire-spil, er dens opmærksomhed på detaljer. Fra subtile animationer, når du vinder et spil, til tilfredsstillende lydeffekter, når du flytter kort rundt, er hvert aspekt blevet omhyggeligt udformet for at give en fornøjelig spiloplevelse.

Uanset om du er ny til solitaire eller en erfaren professionel, har Byterun Solitaire noget for enhver smag. Med dets intuitive kontroller, fantastisk grafik og opmærksomhed på detaljer, vil dette spil helt sikkert blive en af ​​dine favoritter.

Så hvorfor vente? Download Byterun Solitaire i dag og begynd at spille!

Anmeldelse

Byterun Solitaire til Mac er en version af traditionel solitaire, der er gjort berømt som den foretrukne tidsspilder på Windows. Ved at implementere Klondike Solitaire er dit mål at få alle kortene i hver kulør i stigende rækkefølge (som om du ikke vidste det!). Denne app er en gratis download og installeres nemt.

Grafikken i Byterun Solitaire til Mac er lidt grundlæggende, næsten tegneserieagtig, hvilket er uheldigt. Lidt mere omhu på kortene og kortbagsiden ville have gjort dette til et mere attraktivt spil visuelt. Hvor Solitaire skinner, er spilbarhed. Spilmekanikken er god, og der er grundlæggende muligheder for at ændre, om der skal trækkes et kort eller tre, scoringsvariationer og valgbare baggrundstemaer. Når du først kommer forbi grafikken, bliver du ret hurtigt hooked.

Det er svært for os at sige meget om Solitaire, udover at dette er en solid implementering af Klondike Solitaire. Selvom du kan spille i et vindue eller i fuld skærm, og du kan slukke for lyden for at lytte til andre kilder, mens du spiller, er der intet banebrydende ved Byterun Solitaire til Mac. Når det er sagt, hvis du er en kabale-fan, er dette en sjov Mac-version. Vi ville bare ønske, at grafikken var lidt bedre, hvilket ville få dette til at skille sig ud mere i et felt af andre solitaire-apps.

Fuld spec
Forlægger ByteRun
Udgiverwebsted http://www.byterun.com/
Udgivelses dato 2012-10-17
Dato tilføjet 2012-10-17
Kategori Spil
Underkategori Kort og lotteri
Version 2.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 506

Comments:

Mest populære