OkeOke.net Karaoke

OkeOke.net Karaoke 2.5.3.1

Windows / OkeOke / 30483 / Fuld spec
Beskrivelse

OkeOke.net Karaoke: Den ultimative karaokeoplevelse

Er du en karaoke-entusiast på udkig efter den perfekte software til at forbedre din sangoplevelse? Led ikke længere end OkeOke.net Karaoke, den ultimative karaokesoftware, der tilbyder kraftfulde funktioner og brugervenlige funktioner. Uanset om du er en professionel sanger eller bare elsker at synge sammen med dine yndlingssange, er OkeOke.net Karaoke den perfekte løsning til alle dine karaokebehov.

Hvad er OkeOke.net Karaoke?

OkeOke.net er en gratis karaoke-software, der også kan bruges som et mediestyringsprogram. Det kan køre på næsten ethvert Microsoft Windows-operativsystem og tilbyder kraftfulde funktioner, der gør det skiller sig ud fra anden karaoke-software, der er tilgængelig på markedet.

Med OkeOke.net behøver du ikke at installere noget – blot unzip og kør ookeoke.net.exe. Du skal henvise til readme.htm for at installere påkrævet. Net 3.5 sp1, som alle er gratis Microsoft-produkter. Når den er installeret, har du adgang til stort set alle medietyper (inklusive midi, kar og mp3+g) og kan opsætte din egen stream-server.

Kraftfulde funktioner i Okeeoke.Net

Google Style Search: Med sin søgefunktion i Google-stil har det aldrig været nemmere at finde dine yndlingssange! Du kan endda bruge masketegn som * og? for mere avancerede søgninger.

Fjernbetjeningsfunktion: Med dens kraftfulde fjernbetjeningsfunktion kan du bruge enhver webbrowser (selv kører på din smartphone) til at vælge sange og styre afspilningslisten fra hvor som helst i rummet!

Tagging-funktion: Hold styr på dine bedste sange med lethed ved hjælp af vores brugervenlige tagging-funktion.

Optag dine egne sange: Vil du optage dig selv, når du synger? Intet problem! Med vores optagefunktion kan du nemt blande din optagelse med akkompagnementslyd og tilføje fede effekter, før du uploader den med et enkelt klik!

Del dine optagelser med venner: Del dine optagelser med venner ved at uploade dem direkte fra applikationen – så enkelt er det!

Hvorfor vælge Okeeoke.Net?

Der er mange grunde til, at folk vælger Okeeoke.Net frem for anden karaoke-software, der er tilgængelig på markedet:

Brugervenlig grænseflade: Vores brugervenlige grænseflade gør det nemt for enhver – uanset deres tekniske ekspertise – at bruge vores software uden besvær.

Kraftfulde funktioner: Vores kraftfulde funktioner gør, at vi skiller os ud fra andre lignende applikationer, der er tilgængelige på markedet. Fra fjernbetjeningsfunktionalitet til tagging-funktioner – vi har alt dækket!

Kompatibilitet på tværs af flere platforme: Vores applikation kører på næsten alle Microsoft Windows-operativsystemer, hvilket gør den tilgængelig på tværs af flere platforme uden kompatibilitetsproblemer.

Gratis software og opdateringer for evigt!: Vi tilbyder gratis opdateringer for evigt, så der er ingen grund til at bekymre sig om at betale ekstra gebyrer på nettet eller købe nye versioner, når de bliver tilgængelige - vi har alt dækket!

Konklusion

Som konklusion er Okeeoke.Net et fremragende valg for alle, der leder efter en letanvendelig, men alligevel kraftfuld karaoke-applikation, der tilbyder avancerede funktioner såsom fjernbetjeningsfunktionalitet, tagging-muligheder og kompatibilitet på tværs af flere platforme. Så hvorfor vente? Hent nu!

Fuld spec
Forlægger OkeOke
Udgiverwebsted http://www.okeoke.net/en
Udgivelses dato 2012-10-31
Dato tilføjet 2012-10-31
Kategori MP3- og lydsoftware
Underkategori Karaoke-software
Version 2.5.3.1
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
Pris Free
Downloads pr. Uge 17
Samlet antal downloads 30483

Comments: