GizmoRip

GizmoRip 5.005

Windows / Gizmoquip / 89111 / Fuld spec
Beskrivelse

GizmoRip er en kraftfuld iTunes- og iPod-software, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at gendanne musik, videoer og afspilningslister til iTunes, din computer eller dele det med venner. Med GizmoRip kan du gendanne dine billeder og spor fra din iPod, iPhone, iPad eller iPod Touch direkte til iTunes eller blot lave en sikkerhedskopi til din harddisk.

Uanset om du har mistet al din musik på grund af en computernedbrud eller bare ønsker at overføre sange fra en enhed til en anden uden at miste nogen data, gør GizmoRip det nemt. Du kan gendanne individuelle sangnumre eller en hel afspilningsliste med blot et par klik.

En af de bedste funktioner ved GizmoRip er dens evne til at importere kommentarer, vurderinger og metadata. Det betyder, at alle de oplysninger, der er knyttet til hvert spor, vil blive overført sammen med selve musikken. Du behøver ikke at bekymre dig om at miste vigtige oplysninger, når du overfører filer mellem enheder.

En anden fantastisk funktion ved GizmoRip er dens evne til at ændre kommentarer og vurderinger direkte på enheden, før de importeres til iTunes. Det betyder, at du kan redigere sporoplysninger på farten uden at skulle vente, indtil du kommer hjem igen.

GizmoRip tilbyder også flere andre nyttige funktioner såsom automatisk filomdøbning baseret på sporoplysninger (kunstnernavn, albumnavn osv.), understøttelse af flere enheder på én gang (så du kan overføre filer mellem forskellige iPods/iPhones/iPads) og meget mere .

Generelt, hvis du leder efter en brugervenlig softwareløsning til at administrere dit iTunes-bibliotek eller overføre filer mellem enheder, så er GizmoRip bestemt værd at tjekke ud. Med dens kraftfulde funktioner og intuitive brugerflade bliver den helt sikkert et vigtigt værktøj i enhver musikelskers arsenal!

Fuld spec
Forlægger Gizmoquip
Udgiverwebsted http://www.gizmoquip.com
Udgivelses dato 2012-12-03
Dato tilføjet 2012-12-03
Kategori iTunes og iPod-software
Underkategori iPod-sikkerhedskopi
Version 5.005
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 89111

Comments: