English Spanish Translator

English Spanish Translator 1.0

Windows / Intouch Softwares / 154 / Fuld spec
Beskrivelse

Planlægger du en rejse til Spanien eller et andet spansktalende land? Vil du kommunikere med lokalbefolkningen på deres modersmål, men ved ikke, hvordan man taler spansk? Hvis ja, så er den engelske spanske oversætter den perfekte løsning for dig. Denne software er designet specielt til rejsende, der ønsker at kommunikere effektivt med lokalbefolkningen uden nogen sprogbarrierer.

The English Spanish Translator er en brugervenlig software, der giver brugerne mulighed for at oversætte engelsk tekst til spansk og omvendt. Den har en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt for enhver, uanset deres tekniske ekspertise, at bruge denne software. Med blot et par klik kan brugere oversætte enhver tekst fra engelsk til spansk eller fra spansk til engelsk.

Denne oversætter understøtter begge sprog og kan bruges offline, hvilket gør den til et ideelt værktøj for rejsende, som måske ikke har adgang til internettet på alle tidspunkter. Softwaren er tilgængelig som gratis download på vores hjemmeside og kan installeres på Windows- eller Mac-computere.

En af nøglefunktionerne ved denne oversætter er dens nøjagtighed. Softwaren bruger avancerede algoritmer, der sikrer nøjagtige oversættelser hver gang. Uanset om du skal oversætte en simpel sætning eller et helt afsnit, vil denne oversætter give nøjagtige resultater hurtigt.

En anden stor egenskab ved denne oversætter er dens hastighed. Det er designet som en tidsbesparende, så brugerne kan få hurtige oversættelser uden at spilde for meget tid på at skrive lange sætninger manuelt. Med kun et enkelt klik kan brugerne få øjeblikkelige oversættelser på begge sprog.

Den engelske spanske oversætter kommer også med yderligere funktioner såsom stemmegenkendelse og udtalevejledninger, som gør det nemmere for brugerne at lære nye ord og sætninger på begge sprog. Disse funktioner er især nyttige, når du prøver at lære nye ord, mens du rejser i udlandet.

Derudover indeholder denne oversætter også en ordbogsfunktion, som giver brugerne mulighed for at slå specifikke ord op, som de måske ikke selv ved, hvordan de skal oversætte. Denne funktion giver definitioner og synonymer på begge sprog, så brugerne kan vælge den mest passende oversættelse baseret på kontekst.

Generelt, hvis du planlægger at rejse til udlandet snart og har brug for et letanvendeligt oversættelsesværktøj, der er nøjagtigt og hurtigt, så led ikke længere end den engelsk-spanske oversætter! Download det gratis i dag fra vores hjemmeside!

Fuld spec
Forlægger Intouch Softwares
Udgiverwebsted http://www.intouchsoftwares.com/
Udgivelses dato 2013-08-28
Dato tilføjet 2013-08-28
Kategori Rejse
Underkategori Sprog og oversættere
Version 1.0
Os krav Windows, Windows 8
Krav None
Pris $1.49
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 154

Comments: