Crystal Lights Keyboard for Android

Crystal Lights Keyboard for Android 1.0

Android / T-Me Studios / 10 / Fuld spec
Beskrivelse

Crystal Lights Keyboard til Android er en fantastisk pauseskærm og tapet-app, der vil forvandle din enheds skærm til et fascinerende grønt lysshow. Med sin lette installationsproces og grafik af høj kvalitet er dette tema perfekt til alle, der ønsker at tilføje noget personlighed til deres telefontastatur.

For at installere Crystal Lights-tastaturet skal du blot følge tretrinsprocessen: Åbn appen efter download, tryk på "Indstil som aktivt tema", og vælg temaet fra den følgende side. Appen bruger GO Keyboard, så hvis du ikke allerede har den installeret på din enhed, bliver du omdirigeret til en downloadside, hvor du nemt kan få den sat op.

En af de bedste ting ved Crystal Lights Keyboard er, hvor godt det ser ud i aktion. De fantastiske HD-skærmbilleder inkluderet i appen vil give dig en idé om, hvor fantastisk dette tema kan være på dit telefontastatur. Uanset om du skriver e-mails eller sender tekster til venner og familie, vil dette tema få hvert tastetryk til at føles som en del af et utroligt lysshow.

Ud over dets imponerende visuals kommer Crystal Lights Keyboard også med menuer, der er tilgængelige i 48 forskellige sprogoversættelser. Det betyder, at uanset hvor du er i verden, eller hvilket sprog du taler, vil du uden problemer kunne nyde alle de funktioner, som denne app har at tilbyde.

Samlet set, hvis du leder efter en måde at tilføje noget spænding og personlighed til din telefons skærm og samtidig forbedre din skriveoplevelse, så er Crystal Lights Keyboard til Android bestemt værd at tjekke ud. Med dens lette installationsproces og forbløffende grafik vil den helt sikkert blive en af ​​dine foretrukne pauseskærme og tapetapps på ingen tid!

Fuld spec
Forlægger T-Me Studios
Udgiverwebsted http://timmystudios.com/
Udgivelses dato 2014-06-17
Dato tilføjet 2014-06-17
Kategori Pauseskærme og tapet
Underkategori Temaer
Version 1.0
Os krav Android
Krav GO Keyboard
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 10

Comments:

Mest populære