TinySpell+ Portable

TinySpell+ Portable 1.9.63

Windows / KEDMI Scientific Computing / 286 / Fuld spec
Beskrivelse

Hvis du er en person, der ofte arbejder med tekst på din computer, ved du, hvor vigtigt det er at have korrekt stavning og grammatik. TinySpell+ Portable er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe dig med at sikre, at din skrivning altid er nøjagtig og fejlfri.

Denne software giver dig mulighed for nemt og hurtigt at kontrollere stavningen af ​​ord i ethvert Windows-program. Det fungerer ved at se, hvordan du skriver, mens du er på farten, og advarer dig, når den registrerer et forkert stavet ord. Det betyder, at så snart du laver en fejl, vil TinySpell+ Portable give dig besked, så du kan rette det med det samme.

Men det er ikke alt - TinySpell+ Portable har også mulighed for at kontrollere stavningen af ​​tekst, som du kopierer til udklipsholderen. Det betyder, at selvom teksten ikke oprindeligt blev indtastet i et program, kan TinySpell+ Portable stadig hjælpe med at sikre dens nøjagtighed.

En af de gode ting ved denne software er dens fleksibilitet, når det kommer til sprogunderstøttelse. Den leveres med en amerikansk-engelsk ordbog indbygget, men understøtter også Hunspell-ordbøger på mange andre sprog. Det betyder, at uanset hvilket eller hvilke sprog du arbejder med, har TinySpell+ Portable dig dækket.

En anden stor egenskab ved denne software er dens portabilitet - som angivet af dens navn "TinySpell+ Portable". Det kan installeres på bærbare drev såsom USB-sticks eller eksterne harddiske, hvilket giver mulighed for nem brug på tværs af flere computere uden at skulle installere noget nyt hver gang.

Samlet set, hvis nøjagtighed og effektivitet er vigtige faktorer i dit arbejde (eller endda bare personlig skrivning), så kunne TinySpell+ Portable være et utroligt nyttigt værktøj til at sikre skriftligt indhold af høj kvalitet hver gang.

Fuld spec
Forlægger KEDMI Scientific Computing
Udgiverwebsted http://www.numerit.com/
Udgivelses dato 2020-06-14
Dato tilføjet 2020-06-14
Kategori Forretningssoftware
Underkategori Tekstbehandlingssoftware
Version 1.9.63
Os krav Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 286

Comments: