WallpapersLite for Mac

WallpapersLite for Mac 1.3

Mac / Alexander James / 349 / Fuld spec
Beskrivelse

WallpapersLite til Mac er et must-have-app for alle, der elsker at tilpasse deres skrivebord med fantastiske tapeter. Denne app bringer dig den seneste samling af tapeter i høj kvalitet, der helt sikkert vil få dit skrivebord til at se fantastisk ud. Med WallpapersLite kan du nemt vælge og downloade tusindvis af HD-baggrunde med blot et par klik.

En af de bedste ting ved WallpapersLite er dens brugervenlige grænseflade, der gør det nemt at navigere gennem det smukke galleri af wallpapers. Du kan gennemse forskellige kategorier såsom natur, dyr, abstrakt og mere for at finde det perfekte tapet til dit skrivebord.

Ud over at kategorisere wallpapers giver WallpapersLite dig også mulighed for at sortere dem efter vurderinger, downloads eller bare tilfældigt. Denne funktion gør det nemt for dig at finde populære eller populære tapeter hurtigt.

En anden fantastisk funktion ved WallpapersLite er dens understøttelse af alle tilgængelige opløsninger. Uanset om du har en lille skærm eller en stor, vil denne app sikre, at dit tapet ser godt ud på dit skrivebord.

Hvis du er en person, der kan lide at spare tid, mens du tilpasser deres skrivebord, så har WallpapersLite dig dækket med sin træk og gem mulighed. Du kan blot trække et hvilket som helst tapet fra galleriet og gemme det direkte på dit skrivebord uden besvær.

Wallpapers Pro vil helt sikkert ændre den måde, dit skrivebord ser ud med sin store samling af billeder i høj kvalitet, der opdateres regelmæssigt. Det er sjovt og så nemt at finde et tapet, du kan lide med denne app!

Med køb i appen, der er tilgængelige i Wallpapers Pro, kan brugere downloade ubegrænsede billeder i HD-kvalitet til en overkommelig pris! Den gratis version giver brugerne adgang til op til 5 billeder i HD-kvalitet om dagen, hvilket stadig er et imponerende antal sammenlignet med andre lignende apps i denne kategori!

Afslutningsvis, hvis du leder efter en app, der tilbyder et bredt udvalg af højkvalitets wallpapers sammen med brugervenlige funktioner såsom kategoriserede browsing-muligheder og sorteringsmuligheder baseret på vurderinger eller downloads, så led ikke længere end Wallpapers Lite! Download nu og begynd at tilpasse din Macs skrivebord i dag!

Fuld spec
Forlægger Alexander James
Udgiverwebsted http://attacktouchapps.com/default.aspx
Udgivelses dato 2014-07-20
Dato tilføjet 2014-07-20
Kategori Pauseskærme og tapet
Underkategori Tapet
Version 1.3
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 8
Samlet antal downloads 349

Comments:

Mest populære