Menu Stopwatch for Mac

Menu Stopwatch for Mac 1.2

Mac / Lars Tholen / 106 / Fuld spec
Beskrivelse

Menu Stopur til Mac er en desktop-forbedringssoftware, der giver brugerne et enkelt og letanvendeligt stopur direkte i deres menulinje. Med denne software kan brugere nemt spore timer, minutter og sekunder med blot et par klik.

En af de iøjnefaldende funktioner ved Menu Stopwatch til Mac er dens brugervenlighed. Softwaren er designet til at være intuitiv og brugervenlig, hvilket gør den tilgængelig for brugere på alle niveauer. Uanset om du er en erfaren computerbruger eller lige er startet, vil du opdage, at Menu Stopur til Mac er let at navigere og bruge.

En anden fantastisk funktion ved Menu Stopur til Mac er dets evne til at starte/stoppe timeren til enhver tid. Det betyder, at brugere nemt kan sætte timeren på pause, hvis de skal holde en pause eller gå væk fra deres computer. Når de er klar til at genoptage timing, kan de blot klikke på startknappen igen og fortsætte, hvor de slap.

Ud over dets grundlæggende timing-funktioner understøtter Menu Stopwatch til Mac også genvejstaster. Det betyder, at brugere hurtigt kan starte/stoppe timeren uden at skulle navigere gennem menuer eller klikke på knapper. Dette gør det endnu nemmere og mere bekvemt at bruge.

Menu Stopur til Mac har også retina-klar grafik, hvilket betyder, at det ser godt ud på højopløsningsskærme som dem, der findes på moderne MacBook Pro-modeller. Softwarens grænseflade er skarp og klar, hvilket gør den let at læse, selv når den vises i små størrelser i menulinjen.

En sidste funktion, der er værd at nævne ved Menu Stopur til Mac, er dens evne til at skjule tid, når den ikke er i brug. Det betyder, at der ikke er spildplads i din menulinje, når du ikke aktivt bruger stopuret – i stedet forsvinder det blot, indtil du skal bruge det igen.

Alt i alt, hvis du leder efter en enkel, men effektiv stopursløsning til din Mac stationære eller bærbare computer, så led ikke længere end Menu Stopur til Mac! Med dens intuitive grænseflade og kraftfulde timing-funktioner – inklusive genvejstaster-support – har denne software alt hvad du behøver for at holde styr på din tid med lethed!

Fuld spec
Forlægger Lars Tholen
Udgiverwebsted http://tholen.aries.uberspace.de/app/MenuStopwatch/
Udgivelses dato 2014-11-02
Dato tilføjet 2014-11-02
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og ursoftware
Version 1.2
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Krav None
Pris $0.99
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 106

Comments:

Mest populære