KooL-Greeter

KooL-Greeter 2.0

Windows / China-Cheats / 2294 / Fuld spec
Beskrivelse

KooL-Greeter: The Ultimate Addon til Paltalk Messenger

Er du træt af de samme gamle kedelige velkomstbeskeder på Paltalk Messenger? Vil du tilføje noget farve og personlighed til dit chatrum? Se ikke længere end KooL-Greeter, den unikke tilføjelse lavet specielt til Paltalk Messenger.

Med KooL-Greeter kan brugere og værelsesejere hilse på deres besøgende med farverige tekstbeskeder og skrifttyper. Men det er ikke alt - brugere kan også tilføje deres egne hilsener som tekster i forskellige former og farver. Og nu, med den seneste version af KooL-Greeter (v2), er der en ny "Country Name Option", der automatisk hilser brugere og annoncerer deres placering og landenavn baseret på deres profiloplysninger på Paltalk.com, når de tilmelder sig rummet.

Det er nemt at bruge KooL-Greeter. Du skal blot åbne dit værelse i Paltalk Messenger, starte softwaren fra China-Cheats.com, aktivere muligheden øverst i rummet ved at klikke på menuen Indstillinger, vælge og aktivere "Send mig en besked i tekst, når folk slutter sig til rummet", klik på START-knappen inde i KooL-Greeter, og vent på, at brugerne besøger dit værelse. Det er vigtigt at aktivere indstillingen "Deltag i besked" i menuen Indstillinger "Send mig en besked i tekst, når folk slutter sig til rummet" for at sikre, at Greeter byder nye besøgende velkommen.

Men hvorfor stoppe ved bare at byde besøgende velkommen? Med KooL-Greeters tilpasningsmuligheder kan du skabe en unik oplevelse for alle, der kommer ind i dit chatrum. Uanset om det er at tilføje personlige hilsner eller bruge forskellige skrifttyper og farver for at få dine beskeder til at skille sig ud, giver KooL-Greeter dig fuld kontrol over, hvordan du interagerer med andre online.

Og fordi det er en tilføjelse lavet specifikt til Paltalk Messenger, behøver du ikke bekymre dig om kompatibilitetsproblemer eller tekniske problemer. Du skal bare downloade KooL-Greeter fra China-Cheats.com (den eneste autoriserede distributør) og begynde at bruge det med det samme.

Sammenfattende:

- Kool Greeter er en tilføjelse lavet specielt til Paltalk Messenger

- Brugere kan hilse besøgende med farverige tekstbeskeder

- Brugere kan tilføje personlige hilsner som tekster i forskellige former og farver

- Den seneste version inkluderer en ny "Landsnavnemulighed"

- Det er nemt at bruge Greeters - bare følg fire enkle trin

- Tilpasningsmuligheder giver brugerne fuld kontrol over, hvordan de interagerer online

Så hvad venter du på? Download Kool Greeters i dag fra China-Cheats.com!

Fuld spec
Forlægger China-Cheats
Udgiverwebsted http://www.China-Cheats.com
Udgivelses dato 2014-11-10
Dato tilføjet 2014-11-10
Kategori Kommunikation
Underkategori Snak
Version 2.0
Os krav Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 2294

Comments: