Halloween Night Keyboard for Android

Halloween Night Keyboard for Android 1.1

Android / T-Me Studios / 77 / Fuld spec
Beskrivelse

Er du klar til at komme ind i Halloweens uhyggelige ånd? Se ikke længere end Halloween Night Keyboard til Android! Denne pauseskærm og tapetsoftware er perfekt til alle, der ønsker at tilføje en lille smule ferieflair til deres telefon.

Installationen er nem - følg blot de tre trin, der er angivet i appen. Efter download skal du åbne applikationen og klikke på knappen "Indstil som aktivt tema". Derfra skal du vælge temaet fra den følgende side. Det er vigtigt at bemærke, at dette tema bruger GO Keyboard, så hvis du ikke allerede har det installeret, vil du blive omdirigeret til en downloadside.

Når det er installeret, vil du være i stand til at nyde alle de uhyggelige funktioner, der følger med dette tema. Vores designere har skabt et utroligt uhyggeligt design, der helt sikkert vil få dig i en festlig stemning. De HD-skærmbilleder, vi har inkluderet, vil give dig en idé om, hvor godt dette tema vil se ud på dit telefontastatur.

Men det handler ikke kun om udseende - dette tastatur kommer også med 48 forskellige sprogoversættelser for din bekvemmelighed. Uanset hvor i verden du fejrer Halloween, har vores tastatur dækket dig.

Så hvorfor vente? Download Halloween Night Keyboard nu, og begynd at nyde alle dets fantastiske funktioner i dag!

Fuld spec
Forlægger T-Me Studios
Udgiverwebsted http://timmystudios.com/
Udgivelses dato 2014-12-03
Dato tilføjet 2014-12-02
Kategori Pauseskærme og tapet
Underkategori Temaer
Version 1.1
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 77

Comments:

Mest populære