Keyboard Multi Color for Android

Keyboard Multi Color for Android 1.2

Android / T-Me Studios / 135 / Fuld spec
Beskrivelse

Keyboard Multi Color til Android er en fantastisk screensaver og tapetapplikation, der vil forvandle dit telefontastatur til et farverigt og levende mesterværk. Denne app er perfekt til dem, der ønsker at tilføje noget personlighed og stil til deres enhed.

Installation af Keyboard Multi Color er hurtig og nem. Følg blot de tre angivne trin: Åbn applikationen efter download, klik på knappen "Indstil som aktivt tema", og vælg temaet fra den følgende side. Det er vigtigt at bemærke, at dette tema bruger GO Keyboard, så hvis du ikke allerede har det installeret, vil du blive omdirigeret til en downloadside.

Når det er installeret, vil Keyboard Multi Color fuldstændig ændre udseendet af dit tastatur med dets smukke design. Vores talentfulde designere har skabt noget helt unikt, der vil få din telefon til at skille sig ud fra alle andre. Farverne er lyse og dristige, hvilket gør det nemt at se hver tast tydeligt.

En af de bedste egenskaber ved Keyboard Multi Color er dets kompatibilitet med 48 forskellige sprogoversættelser. Det betyder, at uanset hvilket sprog du taler eller skriver på, har denne app dækket dig.

Ud over dets fantastiske design og funktionalitet har vi også inkluderet fantastiske HD-skærmbilleder, så du kan se, hvor godt dette tema ser ud på dit telefontastatur, før du overhovedet downloader det.

Samlet set er Keyboard Multi Color til Android et fremragende valg for alle, der ønsker at tilføje noget flair til deres enheds tastatur, mens de stadig bevarer funktionaliteten. Download nu og nyd at chatte med venner med stil!

Fuld spec
Forlægger T-Me Studios
Udgiverwebsted http://timmystudios.com/
Udgivelses dato 2014-12-03
Dato tilføjet 2014-12-03
Kategori Pauseskærme og tapet
Underkategori Temaer
Version 1.2
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 135

Comments:

Mest populære