TrojanHunter

TrojanHunter 6.0

Windows / Mischel Internet Security / 56198 / Fuld spec
Beskrivelse

TrojanHunter: Den ultimative anti-trojanske software til din pc

I dagens digitale tidsalder er internettet blevet en integreret del af vores liv. Vi bruger det til alt fra shopping til bank og endda socialt samvær. Men med fremkomsten af ​​internettet er der også sket en stigning i cyberkriminalitet. En af de mest almindelige former for cyberkriminalitet er et trojansk hesteangreb.

En trojansk hest er en type malware, der forklæder sig som legitim software, men som faktisk udfører ondsindede handlinger på din computer. Disse handlinger kan variere fra at stjæle dine personlige oplysninger til at tage kontrol over din computer eksternt.

For at beskytte dig selv mod disse angreb har du brug for pålidelig anti-trojanske software som TrojanHunter. TrojanHunter er en dedikeret anti-trojan software, der bruger filhukommelse og scanning af registreringsdatabasen til at opdage og fjerne trojanske heste fra din computer.

Med en nem at bruge scanner og vagt, der scanner i baggrunden, er TrojanHunter et must-have supplement til din virusscanner. Dens højhastigheds filscanningsmotor kan opdage modificerede trojanske heste hurtigt og effektivt.

Hukommelsesscanning er en anden funktion, der adskiller TrojanHunter fra anden anti-trojanske software på markedet. Den registrerer enhver modificeret variant af en bestemt opbygning af en trojan ved at scanne din computers hukommelse.

Registry scanning er endnu en kraftfuld funktion, der tilbydes af TrojanHunter. Den scanner gennem alle poster i din Windows-registreringsdatabasen på udkig efter enhver mistænkelig aktivitet eller ændringer foretaget af trojanske heste.

TrojanHunter tilbyder også realtidsbeskyttelse mod nye trusler med sin Guard-funktion, som kører lydløst i baggrunden, mens du arbejder eller spiller spil på din pc uden at bremse ydeevnen eller forårsage afbrydelser.

Ud over dets kraftfulde funktioner tilbyder TrojanHunter også regelmæssige opdateringer for at sikre, at den forbliver opdateret med nye trusler, når de dukker op online, så du kan være sikker på, at du altid er beskyttet mod nye trusler, når de opstår.

Alt i alt, hvis du vil have fuldstændig ro i sindet, når du bruger din pc online, skal du ikke lede længere end TrojanHunter - Den ultimative anti-trojanske software til din pc!

Fuld spec
Forlægger Mischel Internet Security
Udgiverwebsted http://www.misec.net
Udgivelses dato 2015-07-10
Dato tilføjet 2015-07-10
Kategori Sikkerhedssoftware
Underkategori Anti-spyware
Version 6.0
Os krav Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 56198

Comments: