Offline Latin to English Language Dictionary, Translator for iPhone

Offline Latin to English Language Dictionary, Translator for iPhone 3.0

iOS / LastThink / 29 / Fuld spec
Beskrivelse

Leder du efter en pålidelig og omfattende ordbog og oversætter fra latin til engelsk, som du kan bruge når som helst og hvor som helst? Se ikke længere end den offline latinske til engelsksprogede ordbog, oversætter til iPhone. Denne uddannelsessoftware er designet specielt til Apple-enheder såsom iPhone, iPod og iPad touch. Med dets offline-system kan du få adgang til oversættelser og definitioner uden internetforbindelse.

Denne tosprogede ordbog tilbyder en bred vifte af funktioner, der er essentielle for alle, der ønsker at lære eller forbedre deres forståelse af latinske og engelske sprog. Det giver brugerne en nuanceret forståelse af nutidige ord som "Frankenfood", "Crunk", "Screenager" og mange flere.

En af de mest nyttige funktioner i denne app er dens "Favoritter", hvor brugere kan gemme et ubegrænset antal ord, de vil huske. Denne funktion gør det nemt at holde styr på nye ordforråd, samtidig med at det giver brugerne en grundig forståelse af ordformer (stavemåder) og grammatiske funktioner (dele af tale).

Ud over disse funktioner inkluderer denne app også udtale for hvert ord i ordbogen. Så snart du trykker på et ord, tændes højttaleren med det samme, så du kan høre, hvordan det udtales korrekt.

Offline latin til engelsk sprogordbog giver også brugere omfattende information om bøjninger, etymologier ud over syntaktisk og idiomatisk brug. Det har specialiseret terminologi for tekniske oversættelser såvel som slangudtryk, som gør det perfekt ikke kun for studerende, men også fagfolk, der har brug for nøjagtige oversættelser.

En stor fordel, som denne app har i forhold til andre sprogordbøger, er dens offline-funktion, hvilket betyder, at brugere ikke behøver en internetforbindelse for at få adgang til oversættelser eller definitioner. Denne funktion gør den ideel, når du rejser i udlandet, eller når der ikke er tilgængeligt Wi-Fi.

Når du har installeret denne app på din Apple-enhed, vil du blive opfordret til at fordybe dig i fremmedsprog endnu mere! Offline latin til engelsk ordbog vil hjælpe med at udvide dit ordforråd og forbedre din forståelse af latin og engelsk.

Som konklusion, hvis du leder efter en pålidelig, omfattende og letanvendelig ordbog og oversætter fra latin til engelsk, som du kan bruge når som helst og hvor som helst uden internetforbindelse, så er Offline latin til engelsk ordbog den perfekte app til dig. Download det gratis nu!

Fuld spec
Forlægger LastThink
Udgiverwebsted http://www.lastthink.com
Udgivelses dato 2015-12-26
Dato tilføjet 2015-12-28
Kategori Uddannelsessoftware
Underkategori Sprogsoftware
Version 3.0
Os krav iOS
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 29

Comments:

Mest populære