Happy Halloween Wallpaper

Happy Halloween Wallpaper 2.0

Windows / MAC N PC Software / 8 / Fuld spec
Beskrivelse

Er du klar til at komme ind i Halloween-ånden? Se ikke længere end Happy Halloween Wallpaper, den perfekte tilføjelse til din stationære eller bærbare computerskærm. Dette animerede tapet og pauseskærm har et skulptureret græskar med ild og røg, Grim Reaper, vandreskelet, heks på kosteskaft, gnistre og spøgelser - alt sammen designet til at bringe den uhyggelige ferie lige til din computer.

De dage med kun at dekorere dit hus til Halloween er forbi. Med Happy Halloween Wallpaper kan du nu også dekorere din stue! Du skal blot installere tapetet på din stationære eller bærbare computer og tilslutte din computer til dit storskærms-tv via HDMI. Dæmp lyset i din stue og voila - du er klar til trick-or-treaters!

Men denne software handler ikke kun om æstetik - den er også yderst funktionel. De animerede tapeter er optimeret til skærme i høj opløsning, så hver detalje er skarp og klar. Derudover vil de ikke bremse eller forstyrre andre programmer, der kører på din computer.

En af de bedste ting ved Happy Halloween Wallpaper er dens brugervenlighed. Installationen er hurtig og enkel - også selvom du ikke er teknisk kyndig! Og når det først er installeret, er der ingen grund til konstant at justere indstillinger eller bekymre sig om opdateringer; alt kører glat i baggrunden.

Men tag ikke bare vores ord for det - her er nogle anmeldelser fra tilfredse kunder:

"Jeg elsker dette tapet! Det får mig virkelig i humør til Halloween."

"Animationerne er så realistiske; jeg føler, at jeg faktisk er omgivet af spøgelser!"

"Happy Halloween Wallpaper var let at installere og ser godt ud på mit storskærms-tv."

Så hvorfor vente? Kom i den uhyggelige ånd med Happy Halloween Wallpaper i dag!

Fuld spec
Forlægger MAC N PC Software
Udgiverwebsted http://www.macnpcsoftware.com
Udgivelses dato 2016-06-09
Dato tilføjet 2016-06-09
Kategori Pauseskærme og tapet
Underkategori Tapet
Version 2.0
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 8

Comments: