Cinesift

Cinesift

Windows / Cinesift / 61 / Fuld spec
Beskrivelse

Cinesift: Det ultimative filmfiltreringsværktøj

Er du træt af at bruge timer på at scrolle gennem uendelige filmmuligheder, for så at ende med at se noget, du ikke rigtig nyder? Led ikke længere end Cinesift, det ultimative filmfiltreringsværktøj. Med Cinesift kan du hurtigt filtrere film baseret på RT-, IMDb- og Metacritic-resultater sammen med trailere. Dette giver dig mulighed for at identificere film, der matcher dine interesser, og gemme dem på din overvågningsliste, mens du fjerner dem, der ikke interesserer dig.

Cinesift er en internetsoftware designet til at hjælpe brugere med hurtigt at gennemskue nye og gamle film med at finde dem, de er interesserede i. Den er perfekt til alle, der elsker at se film, men ikke har tid eller tålmodighed til at gennemgå alle tilgængelige muligheder.

Funktioner:

1. Hurtig filtrering: Med Cinesift har det aldrig været nemmere at filtrere gennem tusindvis af filmindstillinger. Du kan filtrere søgeresultater efter år, anmeldelsesscore, antal anmeldelser og endda streamingmuligheder.

2. Overvågningsliste: Når du har fundet en film, der interesserer dig, skal du blot tilføje den til din overvågningsliste til fremtidig reference.

3. Trailere: Se trailere direkte på platformen uden at skulle forlade webstedet eller åbne en anden fane.

4. Bedømmelser fra flere kilder: Få bedømmelser fra flere kilder, inklusive Rotten Tomatoes (RT), Internet Movie Database (IMDb) og Metacritic alt sammen på ét sted.

5. Brugeranmeldelser: Læs brugeranmeldelser, før du beslutter dig for, om en bestemt film er værd at se.

6. Nem navigation: Platformen er nem at navigere med en ren grænseflade, der gør det nemt for brugere i alle aldre og tekniske evner at bruge.

7. Gratis adgang: Cinesift er helt gratis uden skjulte gebyrer eller abonnementer.

Hvordan virker det?

Det kunne ikke være nemmere at bruge Cinesift! Alt du behøver er en internetforbindelse og en enhed såsom en bærbar computer eller smartphone.

1) Gå til cinesift.com

2) Indtast navnet på den film, der interesserer dig, i søgefeltet.

3) Filtrer resultater baseret på frigivet år, anmeldelsesscore osv.

4) Tilføj udvalgte film til din overvågningsliste.

Hvorfor vælge Cinesift?

Der er mange grunde til, at valget af Cinesift vil forbedre din filmoplevelse:

1) Sparer tid - Ikke mere spild af timer på at scrolle gennem uendelige muligheder for at finde noget, der er værd at se!

2) Omfattende information - Få vurderinger fra flere kilder, herunder Rotten Tomatoes (RT), Internet Movie Database (IMDb), Metacritic alt på ét sted sammen med brugeranmeldelser, før du beslutter dig for, om en bestemt film er værd at se eller ej

3) Nem navigation - Platformen er designet med brugervenlighed i tankerne, så selv dem, der ikke er teknisk kyndige, kan bruge den uden problemer

4) Gratis adgang - I modsætning til andre platforme, der kræver abonnementer eller skjulte gebyrer; at bruge cinsesfit.com vil ikke koste noget!

Konklusion:

Afslutningsvis tilbyder Cinsesfit en fremragende løsning for alle, der leder efter hurtig adgang til information om deres yndlingsfilm. Evnen til at filtrere efter forskellige kriterier gør det nemt at finde præcis det, du leder efter, og inkluderingen af ​​flere klassificeringssystemer sikrer, at du får et omfattende overblik over hver films kvalitet. ren grænseflade og brugervenlighed, Cinsesfitis perfekt til både afslappede seere og seriøse filmfilm. Så hvorfor vente? Gå over til cinsesfit.com i dag og begynd at opdage din næste yndlingsfilm!

Fuld spec
Forlægger Cinesift
Udgiverwebsted http://www.cinesift.com/
Udgivelses dato 2016-07-18
Dato tilføjet 2016-07-18
Kategori Internetsoftware
Underkategori Søgeværktøjer
Version
Os krav Windows, Webware
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 61

Comments: