To WAV Converter for Mac

To WAV Converter for Mac 1.0.8

Mac / Amvidia / 4363 / Fuld spec
Beskrivelse

Til WAV Converter til Mac: Det ultimative lydkonverteringsværktøj

Er du træt af at kæmpe med lyd- og videofiler, der ikke kan afspilles på din Mac? Vil du have en enkel, effektiv måde at konvertere din yndlingsmusik, klip, lydspor og andre lydfiler til det populære WAV-format? Se ikke længere end Til WAV Converter til Mac.

Dette kraftfulde softwareværktøj er designet til at gøre lydkonvertering nem og effektiv. Med understøttelse af en lang række formater, herunder MP3, MP4, VID, FLAC, FLV, WMA, M4A MP4, WMA, M4A og mere - To WAV Converter kan håndtere alle dine lydkonverteringsbehov.

En af de iøjnefaldende funktioner ved To WAV Converter er dens indbyggede lydstyrkejustering. Dette giver dig mulighed for at finjustere lydstyrken for dine konverterede filer, så de lyder helt rigtigt. Derudover tilbyder softwaren håndterbare indstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse forskellige aspekter af konverteringsprocessen, såsom bitrate og sample rate.

En anden fantastisk funktion er fuld tags-overførsel, hvilket betyder, at alle metadata såsom kunstnernavn eller albumtitel vil blive overført fra den originale fil til output en. Og hvis du har brug for at konvertere flere filer på én gang - ikke noget problem! Den intuitive grænseflade gør batchbehandling til en leg.

Men måske bedst af alt er, hvor hurtigt og effektivt To WAV Converter kan konvertere enhver lyd- eller videofil på din Mac. Uanset om det er en enkelt sang eller et helt album - denne software får jobbet gjort med lethed.

Så hvorfor vente? Download To WAV Converter i dag fra amvidia.com/wav-converter og begynd at nyde højkvalitetslyd i det populære WAV-format!

Fuld spec
Forlægger Amvidia
Udgiverwebsted https://amvidia.com/
Udgivelses dato 2016-08-14
Dato tilføjet 2016-08-14
Kategori MP3- og lydsoftware
Underkategori Rippers & konverteringssoftware
Version 1.0.8
Os krav Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 5
Samlet antal downloads 4363

Comments:

Mest populære