Text to Voice Talk for iPhone

Text to Voice Talk for iPhone 1.0

iOS / Aman Kumar / 344 / Fuld spec
Beskrivelse

Text to Voice Talk til iPhone er en kraftfuld produktivitetssoftware, der giver dig mulighed for nemt at konvertere tekst til tale. Med denne app kan du lytte til alt skrevet indhold på din iPhone uden at skulle læse det selv. Uanset om du kører bil, træner eller blot ønsker en pause fra læsningen, er tekst til stemmesnak den perfekte løsning.

Appen er utrolig nem at bruge. Indtast blot den tekst, du ønsker at høre, og appen vil sige det for dig med en klar og naturlig stemme. Du kan justere hastigheden på talen og vælge mellem en række højkvalitetsstemmer, der er inkluderet i appen gratis.

En af de iøjnefaldende funktioner ved Text to Voice Talk er dens evne til at fremhæve ord, mens de bliver talt. Dette gør det nemt for dig at følge med i, hvad der bliver sagt og sikrer, at du ikke går glip af noget vigtigt.

En anden fantastisk funktion ved denne app er dens pauseknap. Hvis du har brug for at holde en pause under en lang læsesession, skal du blot trykke på pause og fortsætte, hvor du slap, når du er klar.

Tekst til Voice Talk indeholder også nogle meget avancerede funktioner, der gør, at den skiller sig ud fra andre TTS-apps på markedet. For eksempel har den en automatisk rullefunktion, der automatisk ruller gennem din tekst, mens den bliver læst op. Dette gør det endnu nemmere for dig at følge med i, hvad der bliver sagt.

Derudover understøtter Text To Voice-Talk flere sprog, herunder engelsk (US), engelsk (UK), fransk (FR), tysk (DE), italiensk (IT), spansk (ES) og mere! Så uanset hvilket sprog dit indhold er på, har denne app fået din ryg!

Generelt, hvis du leder efter en iOS-app, der kan hjælpe med at konvertere din tekst til stemme eller tale på få sekunder, skal du ikke lede længere end "Tekst til tale-tale". Det er et fantastisk produktivitetsværktøj, der vil spare tid og samtidig gøre livet lettere!

Fuld spec
Forlægger Aman Kumar
Udgiverwebsted https://amankumarapps.wordpress.com/
Udgivelses dato 2016-11-23
Dato tilføjet 2016-12-07
Kategori Produktivitetssoftware
Underkategori Tekst-til-tale-software
Version 1.0
Os krav iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Krav iOS 7.1 or later
Pris Free
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 344

Comments:

Mest populære