Bistro POS for Mac

Bistro POS for Mac 12.0

Mac / Sysfak / 46 / Fuld spec
Beskrivelse

Bistro POS til Mac - Den ultimative salgsstedsløsning til restauranter

Hvis du driver en restaurant, ved du, hvor vigtigt det er at have et pålideligt og effektivt point-of-sale-system. Bistro POS til Mac er den perfekte løsning til små restauranter, arenaer, boldbaner og skoler. Denne hurtige og brugervenlige software hjælper dig med at fremskynde hasteordrer og strømline dine operationer.

Med Bistro POS kan du behandle ordrer med blot et par klik på en knap. Den intuitive grænseflade gør det nemt at navigere fra modul til modul, så du kan bruge mere tid på at hente ordrer og mindre tid på at fumle med kompliceret software.

En af de bedste ting ved Bistro POS er, hvor nemt det er at træne dine medarbejdere i systemet. Faktisk tager det kun omkring 10 minutter at få dem op til hastighed! Det betyder, at selvom du har høj udskiftning eller sæsonbetonet personale, vil de være i stand til at bruge systemet hurtigt og effektivt.

Men lad ikke dens enkelthed narre dig - Bistro POS har alle de funktioner, som moderne restauranter har brug for for at forblive konkurrencedygtige. Du kan nemt tilpasse menuer baseret på diætrestriktioner eller specielle ønsker fra kunder. Du kan også spore lagerniveauer i realtid, så du aldrig løber tør for nøgleingredienser i myldretiden.

En anden fantastisk funktion ved Bistro POS er dens evne til at e-maile kvitteringer direkte fra appen. Dette sparer ikke kun papir, men gør det også nemmere for kunder, der ønsker en elektronisk kopi af deres kvittering.

Samlet set, hvis du leder efter en overkommelig, men kraftfuld salgsstedsløsning til din restaurantvirksomhed, skal du ikke lede længere end Bistro POS til Mac!

Fuld spec
Forlægger Sysfak
Udgiverwebsted http://www.sysfak.com/en
Udgivelses dato 2017-03-20
Dato tilføjet 2017-03-20
Kategori Forretningssoftware
Underkategori Lagersoftware
Version 12.0
Os krav Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 46

Comments:

Mest populære