Flowplayer Chromecast Plugin

Flowplayer Chromecast Plugin 3.2.18

Windows / Electroteque Media / 165 / Fuld spec
Beskrivelse

Flowplayer Chromecast Plugin: Den ultimative løsning til problemfri lydafspilning

Er du træt af konstant at skifte mellem din computer og tv for at nyde dit yndlingslydindhold? Ønsker du, at der var en måde at problemfrit streame lyd fra din browser til dit tv uden nogen afbrydelser? Se ikke længere end Flowplayer Chromecast Plugin!

Flowplayer Chromecast Plugin er en innovativ MP3 & Audio software, der muliggør afspilning og kontrol af Chromecast direkte i Flowplayer 3. Med dette plugin kan du nemt streame lydindhold fra din browser til dit TV med blot et par klik.

En af nøglefunktionerne ved Flowplayer Chromecast Plugin er dets evne til at håndtere ikke-understøttede formater. Hvis kilden er en rtmp-stream eller et ikke-understøttet format, kan en sekundær 'castUrl' konfigureres til at aktivere afspilning. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om kompatibilitetsproblemer, når du streamer lydindhold.

En anden fantastisk funktion ved dette plugin er dets evne til at starte aktuelle eller alternative streams på det Chromecast-forbundne tv på det aktuelle streamtidspunkt. Det betyder, at du kan begynde at afspille lydindhold på din computer og problemfrit skifte det over til dit TV uden afbrydelser.

Men hvad nu, hvis du vil fortsætte med at lytte på din computer efter at have løsnet din Chromecast? Intet problem! Flowplayer Chromecast Plugin giver mulighed for nem frakobling, så du kan fortsætte afspilningen i browseren.

Chromecast API-understøttelse håndteres af Flowplayer 3 javascript-plugin, som sikrer problemfri integration med alle større browsere. Derudover kan dette plugin konfigureres med enten en brugerdefineret eller stylet Chromecast-modtagerapplikation eller bruge standardapplikationen, når der ikke er angivet et id.

Overordnet set, hvis du leder efter en problemfri løsning til streaming af lydindhold fra din browser direkte til dit tv, skal du ikke lede længere end Flowplayer Chromecast Plugin. Med dens avancerede funktioner og brugervenlige grænseflade vil den helt sikkert blive et vigtigt værktøj i enhver audiofils arsenal!

Fuld spec
Forlægger Electroteque Media
Udgiverwebsted https://flowplayer.electroteque.org/
Udgivelses dato 2017-03-24
Dato tilføjet 2017-03-23
Kategori MP3- og lydsoftware
Underkategori Audio-plugins
Version 3.2.18
Os krav Windows
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 165

Comments: