Gixen Desktop Manager

Gixen Desktop Manager 2.0.1

Windows / Gixen / 3155 / Fuld spec
Beskrivelse

Gixen Desktop Manager: Den ultimative løsning til at administrere dine Gixen Snipes

Er du træt af konstant at overvåge dine eBay-auktioner og afgive bud manuelt? Vil du have en problemfri løsning, der kan hjælpe dig med at vinde auktioner uden besvær? Led ikke længere end Gixen Desktop Manager, den ultimative software til styring af dine Gixen-snipes.

Gixen er en kraftfuld onlinetjeneste, der automatisk afgiver bud på eBay i sidste øjeblik, hvilket sikrer, at du har den bedste chance for at vinde en auktion. Med Gixen Desktop Manager kan du nu administrere dine snipes nemmere og mere effektivt end nogensinde før.

Hvad er Gixen?

Gixen er en onlinetjeneste, der giver brugerne mulighed for at afgive automatiske bud på eBay-auktioner. I modsætning til andre budtjenester, som kræver, at brugere er online på tidspunktet for budgivning, afgiver Gixen bud automatisk, selvom din computer er slukket. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at gå glip af en auktion på grund af tekniske problemer eller problemer med internetforbindelsen.

Med sin gruppebudfunktion sikrer Gixen også, at der kun afgives ét bud pr. bruger pr. auktion. Det betyder, at hvis en bruger vinder en auktion med deres bud, annulleres alle andre ventende bud fra andre brugere automatisk. Denne funktion hjælper med at forhindre overbud og sikrer fair konkurrence blandt tilbudsgivere.

Hvorfor bruge Gixen Desktop Manager?

Mens brugen af ​​webgrænsefladen til at administrere dine sniper fungerer perfekt, kan det være besværligt og tidskrævende at navigere gennem flere sider blot for at planlægge eller overvåge en enkelt snipe. Det er her, Gixen Desktop Manager kommer til nytte.

Med denne applikation installeret på dit Windows-skrivebord, kan du nemt planlægge nye snipes eller ændre eksisterende med blot et par klik. Du behøver ikke at åbne en webbrowser hver gang; alt kan gøres inde fra selve applikationen.

Applikationens grænseflade er enkel, men alligevel intuitiv; den viser alle planlagte sniper i en listevisning sammen med deres aktuelle status (afventer/aktiv/vundet/tabt). Du kan også sortere dem efter forskellige kriterier såsom dato/tid tilbage eller varenavn/nummer for nem reference.

En anden fordel ved at bruge Gixen Desktop Manager over webgrænsefladen er hastigheden; da alt kører lokalt på din computer i stedet for at blive indlæst fra fjernservere hver gang, er der stort set ingen forsinkelse, når du udfører handlinger såsom tilføjelse af nye elementer eller opdatere statusser.

Funktioner

Her er nogle nøglefunktioner, der tilbydes af både Gixen og dets desktop manager:

- Automatisk budgivning: Afgiv bud automatisk i sidste øjeblik uden at skulle være online.

- Gruppebud: Kun ét bud pr. bruger pr. auktion.

- Ubegrænset antal sniper: Planlæg så mange genstande, du vil.

- Gratis browser-plugins: Tilgængelig til Internet Explorer (IE), Firefox og Chrome.

- Sikker forbindelse: Al kommunikation mellem klient/server bruger SSL-kryptering.

- Helt gratis: Ingen skjulte gebyrer eller afgifter overhovedet!

Systemkrav

For at bruge GDM (GizemDesktopManager), skal du sørge for, at dit system opfylder disse krav:

- Windows 7 SP1/8/10

-. NET Framework 4.x

- Internetforbindelse (til synkronisering af data)

Installations instruktioner

Installation af GizemDesktopManager kunne ikke være nemmere! Bare følg disse trin:

1) Download filen GizemDesktopManager.exe fra vores hjemmeside

2) Kør filen GizemDesktopManager.exe

3) Følg instruktionerne i installationsguiden

4) Start GizemDesktopManager-appen efter installationen er fuldført

Konklusion

Som konklusion tilbyder GizemDesktopManager en brugervenlig løsning til styring af alle aspekter relateret til automatisk eBay-budgivning via webstedet gizm.com. Dens enkle, men intuitive grænseflade gør det hurtigt og nemt at planlægge nye varer, samtidig med at den giver realtidsopdateringer om hver vares status hele vejen igennem. hele processen.GDM giver sikker kommunikation mellem klient/server via SSL-kryptering, så du behøver heller ikke bekymre dig om sikkerhedsproblemer! Bedste del? Det er helt gratis! Så hvorfor ikke prøve det i dag?

Fuld spec
Forlægger Gixen
Udgiverwebsted http://www.gixen.com
Udgivelses dato 2017-09-17
Dato tilføjet 2017-09-17
Kategori Forretningssoftware
Underkategori Auktionssoftware
Version 2.0.1
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 2
Samlet antal downloads 3155

Comments: