Ditto (64-bit)

Ditto (64-bit) 3.21.223.0

Windows / Ditto / 22603 / Fuld spec
Beskrivelse

Ditto (64-bit) er en kraftfuld og alsidig open source-udvidelse til standard Windows-udklipsholderen. Det giver dig mulighed for at gemme hvert element placeret på udklipsholderen, hvilket giver dig adgang til ethvert af disse elementer på et senere tidspunkt. Med Ditto kan du gemme enhver form for information, der kan sættes på udklipsholderen, inklusive tekst, billeder, HTML og brugerdefinerede formater.

Denne desktop-forbedringssoftware leveres med en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt for brugere at administrere deres kopierede elementer. Du kan søge i tidligere kopiposter og holde flere computers udklipsholdere synkroniseret. Derudover krypteres data, når de sendes over netværket for øget sikkerhed.

En af de mest nyttige funktioner ved Ditto er dens evne til at sende individuelle klip til andre computere. Dette betyder, at hvis du arbejder på flere enheder eller samarbejder med andre eksternt, kan du nemt dele dit kopierede indhold uden at skulle overføre filer eller tekst manuelt.

Ditto tilbyder også flere måder for brugere at få adgang til deres gemte klip. Du kan få adgang til dem fra bakkeikonet eller den globale genvejstast og tildele genvejstaster til specifikke kopiposter for endnu hurtigere hentning. Softwaren tjekker automatisk for opdateringer, så du altid har adgang til den nyeste version.

En anden fantastisk funktion ved Ditto er dens evne til at vise miniaturebilleder i listevisning, så brugerne hurtigt kan identificere, hvilket klip de ønsker, uden at skulle læse lange lister med tekstbeskrivelser.

Samlet set er Ditto (64-bit) et meget praktisk værktøj for alle, der ofte kopierer og indsætter oplysninger på deres computer. Det er brugervenligt interface kombineret med dets kraftfulde funktioner gør det til en vigtig tilføjelse for alle, der leder efter en mere effektiv måde at administrere deres kopierede indhold på.

Nøglefunktioner:

- Open source-udvidelse

- Gemmer hvert element placeret på udklipsholderen

- Brugervenlig grænseflade

- Søg i tidligere kopiposter

- Gemmer enhver form for information, der kan sættes på udklipsholder

- Hold flere computers udklipsholdere synkroniseret

- Data krypteret, når de sendes over netværk

- Send individuelle klip mellem computere

- Adgang fra bakkeikon eller global genvejstast

- Tildel genvejstaster

- Kontrollerer opdateringer automatisk

- Vælg post ved at dobbeltklikke/enter-tasten/træk slip

- Indsæt i et hvilket som helst vindue, der accepterer standard kopier/indsæt poster

Anmeldelse

Ditto (64-bit) er en udklipsholderudvidelse, der automatisk gemmer alt, hvad du kopierer, så du kan få adgang til alle dine klip senere. Du kan sortere dine klip i grupper, søge gennem appen efter specifikke segmenter eller søgeord og bruge flere genvejstaster for at gøre kopiering og indsættelse nemmere end nogensinde før.

Denne app kører minimeret på proceslinjen i nederste højre hjørne af din skærm, og så snart du har den installeret, er du klar til at gå. Bare kopier fremhævede elementer, som du plejer ved at trykke CTRL+C, og det element, du kopierede, vises automatisk i en nummereret liste, som du kan få adgang til ved at højreklikke på ikonet i proceslinjen. Du kan bruge piletasterne til at rulle ned på listen, eller du kan klikke på et element for at vælge det. Derefter skal du bare indsætte det, som du plejer, i ethvert vindue, der understøtter den funktion. For at se dine muligheder for hver post på listen skal du højreklikke på den og vælge, hvad du vil have i menuen, der vises. For eksempel vil du bruge denne funktion til at flytte et klip ind i en bestemt gruppe eller til at oprette en ny kategorigruppe af klip.

Du kan vælge at have hjælpeskærmen åben med appen, når du installerer den for at hjælpe dig med at få en fornemmelse af alle Dittos funktioner, eller du kan lege lidt for at opdage dem på egen hånd. Grænsefladen på denne app er meget strømlinet og intuitiv, og den fungerer lige efter hensigten. Appen er nyttig og gratis, og den understøtter også deling af klip over et netværk, så du kan få adgang til dem fra flere computere.

Fuld spec
Forlægger Ditto
Udgiverwebsted http://ditto-cp.sourceforge.net/
Udgivelses dato 2018-01-03
Dato tilføjet 2018-01-03
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Clipboard-software
Version 3.21.223.0
Os krav Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 25
Samlet antal downloads 22603

Comments: