Walmart App: Shopping, Savings Catcher, & More for iPhone

Walmart App: Shopping, Savings Catcher, & More for iPhone 18.6.4

iOS / Walmart.com / 8939 / Fuld spec
Beskrivelse

Walmart-appen: Shopping, Savings Catcher og mere til iPhone er en prisvindende app, der sparer dig tid og penge. Med millioner af varer tilgængelige til levering på så lidt som 2 dage og gratis forsendelse uden medlemsgebyr, er denne app et must-have for alle, der ønsker at strømline deres shoppingoplevelse.

En af de iøjnefaldende funktioner i Walmart-appen er Walmart Pay. Denne funktion giver dig mulighed for at bruge din telefon til at betale i butikken hurtigt og sikkert. Slut med at fumle med kontanter eller kreditkort - bare scan din telefon ved kassen, og du er færdig!

En anden fantastisk funktion ved Walmart-appen er muligheden for nemt at genbestille vigtige varer, som du har købt i butikken eller online. Uanset om det er dagligvarer, husholdningsartikler eller produkter til personlig pleje, gør denne app det nemt at holde styr på, hvad du har brug for og bestille det med blot et par tryk.

Hvis du er en person, der kan lide at shoppe i butikken, har Walmart-appen også nogle fantastiske funktioner til dig. Du kan se, hvilke varer der er tilgængelige og på hvilken gang i din lokale butik, hvilket gør det nemt at finde det, du har brug for, uden at vandre planløst gennem gangene.

Appen tilbyder også Express Money Services, som giver dig mulighed for at overføre penge hurtigt og nemt uden at skulle håndtere lange ventetider eller papirarbejde. Og hvis du har recepter, der skal genopfyldes eller spores, har denne app også dækket dig der - bestil dem blot gennem appen og spor deres fremskridt fra start til slut.

En særlig nyttig funktion ved Walmart-appen er Faster Pickup. Med denne funktion aktiveret er alt, hvad du skal gøre, at tjekke ind fra din telefon, når du afhenter en ordre fra en deltagende butik - ikke længere at vente i lange køer!

Og endelig, måske en af ​​vores yndlingsfunktioner af alle: Savings Catcher! Dette smarte værktøj sammenligner berettigede køb i butikken til lavere priser i dit område - hvis der er en forskel mellem, hvad der blev betalt i forhold til, hvad der kunne have været betalt, sættes forskellen på et eGift-kort, som du kan bruge ved fremtidige køb.

Sammenfattende er Walmart-appen: Shopping, Savings Catcher, & More til iPhone en omfattende og brugervenlig app, der gør shopping nemmere og mere bekvemt end nogensinde før. Med funktioner som Walmart Pay, Express Money Services, Hurtigere afhentning og Savings Catcher på ét sted, er denne app et must-have for alle, der ønsker at spare tid og penge, mens de shopper.

Anmeldelse

Walmart-appen til iOS gør det muligt for Walmart-kunder at søge, gennemse og købe en række forskellige produkter. Dem, der bruger den store kassebutiks apotek, kan også nemt genopfylde recepter gennem appen.

Fordele

Mange måder at handle på: Søg i den indbyggede browser, shop efter afdeling, scan en vare, eller tryk på "Genbestil" på den nederste skinne for at genkøbe de varer, du køber oftest. Du kan finde ud af, om varerne er tilgængelige i butikken og i givet fald på hvilken gang. Du kan også oprette en ordre til afhentning i butikken. Bare tjek ind fra din telefon.

Savings Catcher: Tryk på Savings Catcher, scan din kvittering (syv dage gammel eller mindre) med din telefons kamera eller indtast kvitteringens TC-nummer, hvorefter appen sammenligner varepriserne med dem i konkurrerende butikker, og hvis der findes en lavere pris, kan du Får forskellen tilbage via gavekort.

Ugentlige annoncer: Tjek de ugentlige annoncer direkte på din telefon. Du skal bare vælge din placering, åbne cirkulæren og bladre gennem den som et magasin.

Walmart Pay: Betal nemt for varer med Walmart Pay, en mobil tegnebog, der kan gemme dine kredit-, debet- og Walmart-gavekort i appen for hurtigere køb i butikken.

Apotekstjenester: Genopfyld og spor nemt recepter fra appen.

Express Money Services: Send eller modtag nemt penge ved at indtaste afsenderens og modtagerens placering, navn og telefonnummer og opsætte en PIN-kode. I butikken kan du bruge appen hos Express Money Services eller Kundeservice (hvis der ikke er Express Money Services i din nærmeste butik) til at scanne QR-koden, og en partner vil hjælpe dig med at gennemføre din transaktion.

Gratis forsendelse: Brug minimum $35 og afgiv din ordre inden kl. for at få din vare på to hverdage – gratis.

Ulemper

Ingen liggende tilstand: Nogle gange har du brug for den ekstra skærm, når du handler, så du vender din telefon til liggende tilstand. Desværre tilbyder Walmart-appen ikke denne funktionalitet.

Bundlinie

Walmart til iOS er en praktisk shopping-app fyldt med besparelser, uanset om du kan lide at shoppe i butikken eller hjemmefra.

Fuld spec
Forlægger Walmart.com
Udgiverwebsted http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=1031099
Udgivelses dato 2018-04-19
Dato tilføjet 2018-04-20
Kategori Hjemmesoftware
Underkategori Diverse hjemme-software
Version 18.6.4
Os krav iOS
Krav iOS 9.0
Pris Free
Downloads pr. Uge 6
Samlet antal downloads 8939

Comments:

Mest populære