Toms Editor Desktop

Toms Editor Desktop 1.02

Windows / TomsEditor / 51 / Fuld spec
Beskrivelse

Tom's Editor Desktop: Den ultimative digitale fotosoftware til minimalister

Er du træt af oppustede billedfremvisere og konvertere, der fylder for meget på din computer? Vil du have et enkelt og let program, der nemt kan åbne næsten ethvert billedformat? Se ikke længere end Tom's Editor Desktop, den ultimative digitale fotosoftware til minimalister.

Tom's Editor Desktop er en minimalistisk billedfremviser og konverter, der ikke kræver nogen installation. Du kan blot køre EXE og begynde at bruge programmet. Hele programmet er kun en enkelt 0,5 MB fil, hvilket gør det til et af de mindste digitale fotosoftwareprogrammer, der findes.

Med Tom's Editor Desktop kan du trække og slippe billeder til programmet for at åbne dem med det samme eller registrere filtypenavne, så du bare kan klikke på en billedfil for at åbne den i Tom's Editor Desktop. Hvis du hurtigt skal hoppe mellem forskellige billeder i en mappe, skal du blot trykke på venstre eller højre pil eller bruge Prev og Next mulighederne i menuen.

En af de bedste ting ved Toms Editor Desktop er dens evne til at åbne billeder i næsten 250 formater, inklusive JPEG, PNG, GIF, BMP, DDS, PSD, PCX, TGA, ITHMB, PNM KOA MAC og mere. Det betyder, at uanset hvilken type billedfil du har på din computer eller kamerahukommelseskort - om det er fra din smartphone eller DSLR-kamera - har Tom's Editor Desktop dækket dig.

Hvert åbnet billede kan nemt gemmes som BMP JPEG PNG GIF eller PNM. Dette gør det nemt for brugere, der har brug for at konvertere deres billeder til forskellige formater til forskellige formål, såsom at udskrive fotos derhjemme eller uploade dem online.

Ud over dets kraftfulde visnings- og konverteringsmuligheder giver Tom's Editor Desktop også brugere mulighed for nemt at scanne og udskrive billeder. Uanset om du har brug for print af høj kvalitet til personlig brug eller professionelle formål, har Toms editor-skrivebord alt dækket!

Det bedste ved denne fantastiske software er, at det er gratis! Ja, du læste rigtigt! Det er helt gratis for både private og kommercielle brugere. Toms editor-skrivebord fungerer problemfrit på alle Windows-systemer, både 32-bit og 64-bit: Windows XP, 7, 8, 10.

Som konklusion tilbyder Toms editor-skrivebord en fremragende løsning for dem, der leder efter et enkelt, men kraftfuldt digitalt fotosoftwareværktøj. Dets minimalistiske design kombineret med dets brede vifte af funktioner gør det til et ideelt valg, ikke kun for amatørfotografer, men også professionelle, der kræver hurtig adgang til deres billeder uden at skulle beskæftige sig med komplicerede grænseflader. Så hvorfor vente? Download Toms editor-skrivebord i dag!

Fuld spec
Forlægger TomsEditor
Udgiverwebsted http://www.tomseditor.com
Udgivelses dato 2018-06-04
Dato tilføjet 2018-06-04
Kategori Digital fotosoftware
Underkategori Billedvisere
Version 1.02
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 51

Comments: