RiyazStudio Standard

RiyazStudio Standard 1.50d1

Windows / MaterialWorlds / 19069 / Fuld spec
Beskrivelse

RiyazStudio Standard: The Ultimate Indian Music Practice Suite

Er du en musikentusiast på udkig efter det perfekte værktøj til at øve dine indiske musikfærdigheder? Led ikke længere end RiyazStudio Standard, den ultimative indiske musikøvelsessuite. Denne software kombinerer Tanpura, Tabla og Pakhawaj for at skabe en fordybende og autentisk oplevelse, der vil tage dine musikalske evner til nye højder.

Det, der adskiller RiyazStudio fra anden software, er dets brug af ægte optagede tabla-loops. Det betyder, at i stedet for mekanisk at placere tabla bols med jævne mellemrum, så lyder softwaren faktisk som en rigtig tabla-afspiller. Resultatet er en mere naturlig og organisk lyd, der vil få dig til at føle, at du spiller med en levende musiker.

Men det er ikke alt - RiyazStudio tilbyder også grov og fin pitch-kontrol til både Tanpura og Tabla. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din lyd endnu mere, hvilket sikrer, at hver tone er perfekt i harmoni med dine præferencer. Og hvis du har brug for at justere tempoet på din Tabla, så fortvivl ikke - den er fint justerbar og kan endda indstilles ved at trykke på 'B'-tasten ved den ønskede hastighed.

Uanset om du lige er startet eller er en erfaren musiker på udkig efter nye udfordringer, har RiyazStudio noget for enhver smag. Med dens intuitive grænseflade og kraftfulde funktioner gør denne software det nemt at øve på din egen tid uden at ofre kvalitet eller ægthed.

Så hvorfor vente? Download RiyazStudio Standard i dag, og begynd at øve dig som en professionel!

Fuld spec
Forlægger MaterialWorlds
Udgiverwebsted http://www.materialworlds.com/
Udgivelses dato 2018-11-06
Dato tilføjet 2018-11-06
Kategori Underholdningssoftware
Underkategori Musiksoftware
Version 1.50d1
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 5
Samlet antal downloads 19069

Comments: