GPX Viewer-Converter on gpsMap for iPhone

GPX Viewer-Converter on gpsMap for iPhone 1.6

iOS / jvishnumurthi vishnu / 3 / Fuld spec
Beskrivelse

GPX Viewer-Converter på gpsMap til iPhone er et must-have program for alle rejseentusiaster. Denne app giver dig mulighed for at indlæse GPX-filer og konvertere dem over kortet, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at navigere dig gennem ukendt territorium.

En af de bedste ting ved denne app er, at den fungerer både online og offline, så du kan bruge den, selv når du ikke har en internetforbindelse. Dette gør det perfekt til dem, der elsker at udforske fjerntliggende områder, eller som blot ønsker at spare på dataforbruget, mens de rejser.

Import af GPX-filer til applikationen er let og kan gøres på flere måder. Du kan beholde GPX-filerne i din mail og derefter trykke længe på filen fra din mail, som vil vise applikationsikonet. Ved at klikke på dette ikon importeres filen over kortet.

Alternativt kan du klikke på "Tilføj via link"-ikonet på menulinjen og indtaste et GPX-fillink for at tilføje filer til applikationen. Du kan også dele GPX-filer fra andre apps, der understøtter lignende filtyper som e-mail, WhatsApp, Føj til noter, Føj til iCloud Drive, Gem i filer og andre apps.

Hvis du foretrækker at bruge din computer i stedet for din telefon eller tablet, åbner du automatisk et iTunes-vindue ved at tilslutte din iPhone eller iPad til et system, hvor du kan klikke på "Fildeling" under telefonsymbolet i øverste venstre hjørne af skærmen. Derfra skal du vælge "GPX Viewer"-appikonet og tilføje. gpx-filer efter behov.

Det er også nemt at oprette GPX-waypoints med denne app. Alt du skal gøre er at trykke længe på ethvert interessepunkt (POI) eller sted, der interesserer dig, mens du ser kort i vores softwaregrænseflade; gem derefter disse punkter som brugerdefinerede navne, så de er nemme at finde senere, når det er nødvendigt!

Når de er gemt i listesektionen i vores softwaregrænseflade (som viser alle gemte POI'er), kan brugere til enhver tid indlæse tidligere gemte waypoints på deres kort igen. Derudover er deling af GPX-filer til flere apps også muligt med denne app.

Det er også nemt at få waypointdetaljer. Du skal blot trykke på et waypoint og klikke på info-ikonet for at se dets beskrivelsesside. Hvis waypointet indeholder yderligere information som e-mail-adresser, URL-links, telefonnumre osv., vil disse også blive vist på beskrivelsessiden.

Sletning af GPX-filer fra vores softwaregrænseflade er også enkelt: Bare stryg til venstre over en fil i din listesektion, og den slettes permanent fra din enheds hukommelse.

En ting at huske på, når du bruger denne app, er, at fortsat brug af GPS, der kører i baggrunden, kan reducere batteriets levetid dramatisk. Men med korrekt brug og styring af din enheds indstillinger (såsom at slå placeringstjenester fra, når det ikke er nødvendigt), kan du stadig nyde alle dens funktioner uden at bekymre dig om batteridræning.

Samlet set er GPX Viewer-Converter på gpsMap til iPhone en fremragende applikation for alle, der elsker at rejse eller udforske nye steder. Med sin brugervenlige grænseflade og kraftfulde funktioner bliver den helt sikkert et uundværligt værktøj til alle dine fremtidige eventyr!

Fuld spec
Forlægger jvishnumurthi vishnu
Udgiverwebsted
Udgivelses dato 2019-01-09
Dato tilføjet 2019-01-09
Kategori Rejse
Underkategori GPS-software
Version 1.6
Os krav iOS
Krav Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris $2.99
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 3

Comments:

Mest populære