MagicCopyPaster

MagicCopyPaster 1.0

Windows / EVVAsoft / 5 / Fuld spec
Beskrivelse

MagicCopyPaster - The Ultimate Clipboard Enhancer

Er du træt af konstant at skifte mellem forskellige dokumenter og applikationer bare for at kopiere og indsætte tekst? Har du svært ved at holde styr på alle de tekstdata, du har kopieret eller klippet? Hvis ja, så er MagicCopyPaster den perfekte løsning for dig!

MagicCopyPaster er et kraftfuldt freeware-program, der udvider funktionerne på dit udklipsholder, så du kan kopiere eller klippe et ubegrænset antal tekstdata og indsætte dem på det rigtige sted. Med MagicCopyPaster kan du nemt administrere alle dine kopierede tekstdata på ét bekvemt sted.

Brugervenlig grænseflade

MagicCopyPaster-programmet er utroligt nemt at bruge. Når den er aktiveret, vil alle kopierede og klippede tekstdata automatisk blive gemt i den. For at indsætte et gemt element i dit dokument eller din applikation skal du blot klikke på det, og det vil blive kopieret til udklipsholderen for nem indsættelse.

Genvejstaster til hurtig adgang

For endnu hurtigere adgang til ofte brugte elementer giver MagicCopyPaster brugere mulighed for at tildele genvejstaster til hver celle med tekstdata. Tryk blot på CTRL + tastesekvensnummer (CTRL + 1, CTRL + 2. .. op til CTRL + 0) for at kopiere det ønskede element fra MagicCopyPasters celler direkte ind i dit dokument eller din applikation.

Rediger tekstdata med lethed

Med MagicCopyPasters indbyggede redigeringsfunktion kan brugere nemt redigere enhver celles indhold ved at klikke på den og foretage ændringer i et redigeringsvindue. Når du er færdig med at redigere, skal du blot klikke på knappen "gem ændringer", og dit opdaterede indhold vil blive gemt i den celle.

Slet unødvendige tekstdata

Hvis der er unødvendige elementer gemt i MagicCopyPasters celler, som skal slettes; vælg dem blot ved at klikke på deres respektive celler efterfulgt af at klikke på knappen "slet valgte". Alternativt hvis der er for mange uønskede elementer gemt i dets celler; klik på knappen "slet alle", som sletter alt på én gang.

Minimeret bakkeikon og opstartsmuligheder

Ved opstartstidspunkt; MagicCopyPaste minimerer sig selv som et ikon i bakkeområdet for ikke at forstyrre andre programmer, der kører samtidigt på brugerens computersystem. Derudover kan brugere vælge, om de vil have denne software til at køre automatisk, når Windows starter op via indstillingsmenuen.

Konklusion:

Afslutningsvis; hvis du leder efter en kraftfuld, men enkel måde at administrere alle dine kopierede eller klippede tekstdata uden at have flere vinduer åbne på én gang, så led ikke længere end vores fantastiske software kaldet "Magic Copy Pasters". Det er et gratis skrivebordsforbedringsværktøj, som giver hurtig adgang gennem genvejstaster tildelt pr. celle sammen med redigeringsfunktioner plus tilgængelige sletningsmuligheder! Så hvorfor vente? Hent nu!

Fuld spec
Forlægger EVVAsoft
Udgiverwebsted http://www.evvasoft.com
Udgivelses dato 2019-01-31
Dato tilføjet 2019-01-31
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Clipboard-software
Version 1.0
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 5

Comments: