MiniDrivers: The game of mini racing cars for Mac

MiniDrivers: The game of mini racing cars for Mac 2.8

Mac / Ivanovich Games / 11 / Fuld spec
Beskrivelse

Er du klar til at opleve dit livs skøreste løb? Se ikke længere end til MiniDrivers, spillet, der har betaget millioner af mennesker rundt om i verden. Med denne animerede serie, der er blevet videospil, kan du skabe dine egne historier og ændre løbsreglerne for at blive verdensmester.

MiniDrivers er ikke dit typiske racerspil. Det tilbyder en unik konkurrencestil, der helt sikkert vil holde dig på tæerne. Overraskelser venter på hver tur med power-ups baseret på den populære animerede serie. Frys dine rivaler med Freeze-o-Kimi, smid en boomerang som australsk chauffør, eller slå ind i modstandere som nogle af de mest chokerende kørere i det virkelige liv.

Spillet har tre helt forskellige tilstande: Tournament Mode, Seasonal Mode og Online Tournament. I Tournament Mode får udfordringer dig til at bevise dig selv som rytter. Sæsonbestemt tilstand giver dig mulighed for at køre gennem et helt 2015 MiniDrivers verdensmesterskab og selv blive verdensmester! Endelig giver Online Tournament dig mulighed for at bevise, at du er den bedste kører i ugentlige udfordringer mod venner fra hele verden.

Men det handler ikke kun om racerløb - nyd at se alle afsnit af dit yndlingsprogram fra selve applikationen!

Race på 34 berømte baner fulde af detaljer og overraskelser, der vil lade dig stå i ro i en hel sæson! Vil du være i stand til at slå Minicedes med din yndlingschauffør? Nu er din chance! Skift både historier og regler!

Med realistisk grafik tilpasset til retina-skærme på Macs (og justerbare detaljeniveauer) ser MiniDrivers bedre ud end nogensinde før! Realistisk fysik rettet mod krævende chauffører er også inkluderet - men bare rolig, hvis arkadekørsel er mere i vejen for dig; alle hører til i dette spil!

For at gøre tingene endnu bedre - vi tilbyder det helt gratis med fuldt valgfrie køb i appen, så tag den hjelm på og træd på gassen, fordi mesterskabssæsonen starter nu!

Fuld spec
Forlægger Ivanovich Games
Udgiverwebsted http://www.ivanovichgames.com
Udgivelses dato 2019-06-29
Dato tilføjet 2019-06-29
Kategori Spil
Underkategori Simulation
Version 2.8
Os krav Macintosh
Krav OS X 10.6.6 or later
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 11

Comments:

Mest populære