OP - ObjectPrint Free Edition (32-bit)

OP - ObjectPrint Free Edition (32-bit) 4.4.1902

Windows / Fitosoft / 419 / Fuld spec
Beskrivelse

OP Free Edition er et kraftfuldt printstyringssystem, der muliggør kontrol, kvotetildeling og begrænsning af udskrivning og printerbrug. Denne software er designet til at administrere udskriftsjob fra arbejdsstationer, der er spoolet til en Windows-server eller -arbejdsstation. Med ObjectPrint Free Edition kan du effektivt overvåge en printers brug i et netværk.

ObjectPrint Free Edition leveres som freeware, men kun til privat, ikke-kommerciel brug. Det er dog gratis til undervisningsbrug (skoler, universiteter og biblioteker) og til brug i velgørende eller humanitære organisationer. Selvom den gratis printmanager ikke har alle de kraftfulde funktioner, vores fulde version har, er den ekstrem hurtig og meget nem at bruge.

En af nøglefunktionerne i ObjectPrint Free Edition er dens centraliserede administration over alle udskrivningsressourcer, printere, papir og toner. Det betyder, at du nemt kan administrere hele din printinfrastruktur fra ét centralt sted. Du kan også indstille kvoter for individuelle brugere eller grupper for at sikre, at de ikke overskrider deres tildelte antal udskrifter.

En anden stor egenskab ved ObjectPrint Free Edition er dens evne til at spore og kontrollere enhver lokal printer eller netværksprinter ved hjælp af specifik installeret software. Det betyder, at du effektivt kan overvåge, hvem der bruger hver printer i dit netværk, og hvad de udskriver.

ObjectPrint understøtter printere, brugere, computere og grupper i Active Directory og arbejdsgruppemiljøer. Dette gør det nemt at integrere i din eksisterende IT-infrastruktur uden at skulle foretage større ændringer.

Selvom vi ikke yder teknisk support til vores gratis printmanager, har vi sørget for, at det er ekstremt nemt at bruge med en intuitiv brugergrænseflade. Vi mener, at alle skal kunne drage fordel af dette kraftfulde værktøj uden at skulle bruge timer på at lære at bruge det.

Afslutningsvis, hvis du leder efter et kraftfuldt, men brugervenligt printstyringssystem til dit hjemme- eller lille virksomhedsnetværk, så led ikke længere end ObjectPrint Free Edition! Med dens centraliserede administration over alle udskrivningsressourcer samt dens evne til at spore og kontrollere enhver lokal printer eller netværksprinter ved hjælp af specifik installeret software; denne software vil hjælpe dig med at spare tid og samtidig sikre maksimal effektivitet, når du administrerer din udskrivningsinfrastruktur!

Fuld spec
Forlægger Fitosoft
Udgiverwebsted http://fitosoft.com
Udgivelses dato 2019-08-19
Dato tilføjet 2019-08-18
Kategori Hjælpeprogrammer og operativsystemer
Underkategori Printersoftware
Version 4.4.1902
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 419

Comments: