TP-Link Smart Plug Utility

TP-Link Smart Plug Utility 1.0.24

Windows / Hitchcock Development / 65 / Fuld spec
Beskrivelse

TP-Link Smart Plug Utility: Bringer bekvemmelighed til din Windows 10-enhed

I dagens verden har teknologi gjort vores liv nemmere og mere bekvemt. Med fremkomsten af ​​smarte hjemmeenheder kan vi nu styre vores hjem med blot et par tryk på vores smartphones eller tablets. En sådan enhed er TP-Link Smart Plug, som giver dig mulighed for at styre dine apparater fra hvor som helst i verden.

TP-Link Kasa Smartplug Utility bringer denne bekvemmelighed til din Windows 10-enhed. Dette værktøj understøtter TP-Link HS100, HS103, HS105, HS107 og HS110 stik. Det giver dig mulighed for at opdage smarte stik på dit netværk, få deres status, tænde/slukke for dine stik og deaktivere den indbyggede LED (nattilstand).

Denne app forudsætter, at du allerede har sat smartstikket op via mobilapplikationen TP-Link Kasa og tilsluttet det til dit trådløse netværk. Når du har gjort dette, skal du blot downloade og installere TP-Link Kasa Smartplug Utility på din Windows 10-enhed.

Med dette værktøj installeret på din enhed, kan du nemt administrere alle dine smarte stik fra én central placering. Du behøver ikke længere gå rundt og slukke for apparater manuelt eller bekymre dig om at lade dem være tændt, når du ikke er hjemme.

En af de bedste funktioner ved dette værktøj er dets evne til at slukke for apparater eksternt. For eksempel, hvis du glemte at slukke en lampe, før du tager på arbejde om morgenen eller går ud til middag om natten med venner eller familiemedlemmer; åbn blot denne app på en hvilken som helst kompatibel enhed (smartphone/tablet), der har adgang via Wi-Fi-forbindelse, og tryk derefter på "sluk"-knappen næste tilsvarende stiknavn i app-grænsefladen - voila! Lampen slukkes øjeblikkeligt uden at være fysisk til stede i nærheden af ​​den!

En anden fantastisk funktion er dens evne til at deaktivere indbyggede LED-lys under nattilstandsdrift for ikke at forstyrre søvnmønstrene, mens den stadig giver strømforsyning gennem stikkontakten.

Denne app skal bruges inden for samme netværk som hvor smarte stik er placeret; det vil ikke fungere uden for det netværksområde af sikkerhedsmæssige årsager, men når først tilsluttet korrekt, skulle der ikke være nogen problemer med at bruge det regelmæssigt uden nogen som helst problemer!

Alt i alt, hvis du leder efter en nem måde at administrere al husholdningselektronik fra ét sted, så led ikke længere end TP Links Kasa Smartplug Utility!

Fuld spec
Forlægger Hitchcock Development
Udgiverwebsted https://www.hitchcock.dev
Udgivelses dato 2019-08-19
Dato tilføjet 2019-08-19
Kategori Hjælpeprogrammer og operativsystemer
Underkategori Andet
Version 1.0.24
Os krav Windows, Windows 10
Krav Windows 10 16299.0
Pris $0.99
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 65

Comments: