Easy Screen OCR for Mac

Easy Screen OCR for Mac 1.4

Mac / EasyScreenOCR / 4 / Fuld spec
Beskrivelse

Easy Screen OCR til Mac: Den ultimative løsning til at omdanne snapshots til redigerbar tekst

Er du træt af at genindtaste tekst fra billeder eller bruge dyr OCR-software til virksomheder med for mange unødvendige funktioner? Led ikke længere end Easy Screen OCR til Mac, den ultimative løsning til at omdanne snapshots til redigerbar tekst.

Easy Screen OCR er designet med brugervenlighed i tankerne og gør det så nemt som muligt at omdanne snapshots til redigerbar tekst. Alt du skal gøre er at trække og klikke – der er ikke noget hovedvindue at navigere i. Tryk blot på en genvejstast for at begynde at bruge den, og der er ingen grund til at indstille genkendelsessprog før OCR. Med understøttelse af over 100 sprog er OCR-processen baseret online, hvilket sparer plads på din harddisk.

Men det er ikke alt – Easy Screen OCR tilbyder også en række andre funktioner, der gør, at den skiller sig ud fra konkurrenterne. For eksempel kan du oprette en ny billedfil ved at gemme skærmbilledet som PNG eller oprette en ny PDF-fil ved at gemme skærmbilledet som PDF.

Sikkerhed er også en topprioritet med Easy Screen OCR. Der er ingen virusgaranti og ingen filer gemt på din computer – dit privatliv er altid blevet beskyttet. Copy and paste virker heller ikke på billeder, så du kan være sikker på, at dine data er sikre.

Så hvordan virker det? Det er simpelt! Træk blot musemarkøren for at tage et snapshot af et billede, der indeholder tekst (såsom en e-mail eller et dokument), og klik derefter på knappen "OCR" i Easy Screen OCR. Vent lige et sekund eller to, og voila! Du får redigerbar og kopierbar tekst, der er hentet direkte fra selve billedet.

Det, du ser på billedet, er, hvad du får fra EasyScreenOCR til Mac – hvilket gør denne software til et vigtigt værktøj for alle, der har brug for hurtig adgang til store mængder tekst indeholdt i billeder uden at skulle manuelt genindtaste alt selv!

Afslutningsvis, hvis du leder efter en brugervenlig, men alligevel kraftfuld løsning, der sparer tid, når du arbejder med billeder, der indeholder store mængder tekstdata - behøver du ikke lede længere end EasyScreenOCR!

Fuld spec
Forlægger EasyScreenOCR
Udgiverwebsted https://easyscreenocr.com
Udgivelses dato 2020-02-05
Dato tilføjet 2020-02-05
Kategori Forretningssoftware
Underkategori Kontorsuiter
Version 1.4
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 4

Comments:

Mest populære