VCF to TXT Converter

VCF to TXT Converter 2.1

Windows / Vovsoft / 254 / Fuld spec
Beskrivelse

VCF til TXT Converter er en produktivitetssoftware, der giver dig mulighed for nemt at udtrække kontakter fra VCF-filer og overføre dem til en nyoprettet TXT-fil. Dette dedikerede softwareværktøj er designet med enkelhed i tankerne, hvilket gør det nemt for alle at bruge.

VCF-filer gemmer oplysninger om dine kontakter og omslutter flere vCards (forkortelse for virtuelle visitkort), hver på en separat række. Sådanne filer bruges til at eksportere og importere kontakter fra og til Microsoft Outlook. Hvis du vil opbygge en liste over kontakter i din Outlook-adressebog, kan du prøve at eksportere indholdet af VCF-filen.

Med VCF til TXT Converter kan du hurtigt og nemt udtrække alle kontaktoplysningerne fra din VCF-fil og overføre dem til en ny TXT-fil. Dette gør det nemt for dig at administrere din kontaktliste uden at skulle indtaste hver enkelt kontaktpersons oplysninger manuelt.

En af de bedste ting ved dette softwareværktøj er dets enkelhed. Du behøver ikke nogen teknisk viden eller erfaring med lignende værktøjer for at bruge det effektivt. Alt du skal gøre er at vælge input VCF-filen og vælge, hvor du vil have output-TXT-filen gemt på din computer.

Processen med at konvertere dine VCF-filer til TXT-format kunne ikke være nemmere med dette softwareværktøj. Du skal blot følge disse trin:

1) Åbn VCF til TXT Converter

2) Vælg input VCF-filen, der indeholder alle dine kontaktoplysninger

3) Vælg, hvor du vil have output-TXT-filen gemt på din computer

4) Klik på "Konverter" og vent på, at processen er fuldført

Når det er afsluttet, vil alle dine kontaktoplysninger blive overført til et letlæseligt tekstformat, der kan åbnes ved hjælp af et hvilket som helst tekstredigerings- eller tekstbehandlingsprogram.

Dette softwareværktøj er perfekt til alle, der har brug for en effektiv måde at administrere deres kontaktlister på uden manuelt at skulle indtaste hver enkelt persons detaljer én efter én. Det er også fantastisk for dem, der har brug for en nem måde at overføre deres kontakter mellem forskellige enheder eller platforme.

Samlet set, hvis du leder efter en enkel, men effektiv måde at udtrække kontaktoplysninger fra VCF-filer og overføre dem til et let læseligt format som TXT, så led ikke længere end VCF To Txt Converter!

Fuld spec
Forlægger Vovsoft
Udgiverwebsted http://vovsoft.com
Udgivelses dato 2022-05-10
Dato tilføjet 2022-05-10
Kategori Produktivitetssoftware
Underkategori Kontakt software til styring
Version 2.1
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows 11, Windows, Windows 7, Windows Server 2016
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 6
Samlet antal downloads 254

Comments: