Translate Safari Extension for Mac

Translate Safari Extension for Mac 3.4

Mac / Side Tree Software / 45627 / Fuld spec
Beskrivelse

Hvis du er en Mac-bruger, der ofte besøger websteder på fremmedsprog, er Oversæt Safari-udvidelsen et vigtigt værktøj til din browsingoplevelse. Denne udvidelse giver en hurtig og nem måde at oversætte websider ved hjælp af Google Translate uden at skulle kopiere og indsætte tekst i et separat oversættelsesværktøj.

Med Oversæt Safari-udvidelsen installeret, vil du se en knap på værktøjslinjen og et kontekstmenupunkt, der giver dig mulighed for hurtigt at oversætte den side, du er på. Du skal blot klikke på knappen eller vælge "Oversæt side" fra menuen, og Google Oversæt vil automatisk registrere sproget på siden og levere en oversættelse til dit foretrukne sprog.

En af de store funktioner ved denne udvidelse er dens fleksibilitet. Du kan vælge, hvilke sprog du vil oversætte fra og til, samt tilpasse andre indstillinger, såsom om sproget automatisk skal registreres eller ej, eller om oversættelser skal vises inline på websider.

For at få adgang til disse indstillinger skal du blot gå til Safari-indstillinger > Udvidelser > Oversæt. Derfra kan du justere alle dine præferencer for denne udvidelse.

En anden fordel ved at bruge denne udvidelse er, at den er helt gratis! Der kræves ingen skjulte gebyrer eller abonnementer - bare download det fra vores hjemmeside og begynd at bruge det med det samme.

Alt i alt, hvis du leder efter et letanvendeligt oversættelsesværktøj til din Mac-browseroplevelse, skal du ikke lede længere end Oversæt Safari-udvidelsen. Med sin enkle grænseflade og tilpasselige indstillinger bliver den helt sikkert en uundværlig del af din daglige rutine.

Anmeldelse

Oversæt Safari-udvidelsen til Mac tilføjer Google Oversæt til en kontekstmenu i Safari, hvilket giver mulighed for oversættelser af websteder på farten uden nogensinde at skulle navigere væk fra webstedet.

Udvidelsen tilføjer en knap ved siden af ​​adresselinjen; men ved at kigge rundt i præferencepanelet fandt vi det muligt at tilføje oversættelse til en højrekliks kontekstmenu. Vi indstillede det også, så oversatte sider vises i nye faner, i stedet for at erstatte siden i den aktuelle fane, og valgte engelsk som vores standardsprog. Vi dirigerede vores browser over til en side på fransk, højreklikkede på "Oversæt denne side", og en ny fane åbnede, der viste os webstedet oversat til engelsk. Nøjagtigheden af ​​oversættelsen afhænger af Google, ikke udvidelsen, men vi fandt oversættelserne praktiske, men ikke nøjagtige.

Oversæt Safari Extension til Mac strømliner processen med at bruge Google Oversæt med et enkelt klik på en museknap. Enhver, der bruger Google Oversæt meget, ville sætte pris på denne udvidelses funktionalitet.

Fuld spec
Forlægger Side Tree Software
Udgiverwebsted http://sidetree.com/
Udgivelses dato 2020-02-24
Dato tilføjet 2020-02-24
Kategori Browsere
Underkategori Andre tilføjelser og plugins til browsere
Version 3.4
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra Safari 12 or later
Pris $9.99
Downloads pr. Uge 130
Samlet antal downloads 45627

Comments:

Mest populære