Headlines for Mac

Headlines for Mac 1.6

Mac / ilia / 20 / Fuld spec
Beskrivelse

Overskrifter til Mac er en revolutionerende browser, der samler alle de nyheder, du er interesseret i, og viser dem på én side for hurtig og nem læsning. Med overskrifter behøver du ikke længere at bruge hver morgen på at åbne stakke af browserfaner bare for at følge med i dagens overskrifter. Denne software er designet til at gøre dit liv lettere ved at give en enkel og effektiv måde at holde sig informeret på.

Overskrifter er perfekt til alle, der ønsker at holde sig ajour med de seneste nyheder uden at blive bombarderet med reklamebilleder. Softwaren opdeler nyheder i kolonner, hvilket gør dem nemme at læse og navigere i. Du kan tilpasse layoutet på din hjemmeside ved at vælge, hvilke kolonner du vil have vist.

Når du klikker på en nyhed på Headlines hjemmeside, vises artiklens faktiske webside. Brug af knappen Overskrifter eller tilbage navigationskontrol fører dig tilbage til Overskrifts startside. Touchpad-brugere kan også udføre 2 fingerstryg til venstre og højre for at navigere frem og tilbage.

En af de bedste funktioner ved Headlines er dens evne til at nedtone artikler som standard. Det betyder, at når du har læst en artikel, vil den visuelt adskilles fra ulæste artikler, hvilket gør det nemmere for dig at holde styr på, hvad du allerede har læst. Hvis det foretrækkes, kan denne funktion ændres i præferencer, så læste artikler er skjulte eller altid er synlige.

Overskrifter tilbyder også flere tilpasningsmuligheder såsom justering af skriftstørrelse, valg af farveskemaer, justering af kolonnebredde osv., hvilket giver brugerne fuld kontrol over deres læseoplevelse.

Derudover er Headlines blevet optimeret til hastighed, så sider indlæses hurtigt, selv når der er flere faner åbne på én gang. Dette gør browsing gennem forskellige nyhedskilder problemfri og ubesværet.

Alt i alt, hvis det er vigtigt for dig at holde dig informeret om aktuelle begivenheder, men ikke ønsker, at alle disse annoncer kommer i vejen for dig, så led ikke længere end Headlines til Mac! Det giver en effektiv måde at holde sig ajour med alt, der sker omkring os, og samtidig bibeholde læsbarheden uden nogen forstyrrelser!

Fuld spec
Forlægger ilia
Udgiverwebsted http://www.ilialang.com/
Udgivelses dato 2013-07-05
Dato tilføjet 2013-07-05
Kategori Browsere
Underkategori Nyhedslæsere og RSS-læsere
Version 1.6
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris $1.99
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 20

Comments:

Mest populære