EndNote for iPad for iOS

EndNote for iPad for iOS 1.0.4

iOS / Thomson Reuters / 128 / Fuld spec
Beskrivelse

EndNote til iPad til iOS er en kraftfuld internetsoftware, der giver dig mulighed for at indsamle, samarbejde og skabe fra hvor som helst. Med sine sømløse synkroniseringsmuligheder med EndNote online og EndNote til Macintosh eller Windows (tilgængelig separat), kan du få adgang til dit referencebibliotek fra flere enheder og platforme.

EndNote til iPad er designet til at gøre din forskningsproces mere effektiv og organiseret. Det giver dig mulighed for nemt at søge, organisere og dele dine referencer med kolleger eller samarbejdspartnere. Du kan også annotere PDF-filer direkte i appen, hvilket gør det nemt at holde styr på vigtige oplysninger.

En af nøglefunktionerne i EndNote til iPad er dens evne til at synkronisere med andre versioner af EndNote. Det betyder, at alle ændringer, der foretages på én enhed, automatisk vil blive opdateret på alle andre enheder, der er tilsluttet den samme konto. Dette gør det nemt at arbejde på forskningsprojekter på tværs af flere platforme uden at skulle bekymre sig om manuel overførsel af filer eller data.

En anden fantastisk funktion ved EndNote til iPad er dens evne til at importere referencer fra en række forskellige kilder, herunder PubMed, Web of Science, Google Scholar og mere. Dette gør det nemt hurtigt at tilføje nye referencer, efterhånden som du støder på dem under din researchproces.

EndNote til iPad inkluderer også en indbygget webbrowser, som giver dig mulighed for at søge online databaser direkte i appen. Dette sparer tid ved at eliminere behovet for at skifte mellem forskellige apps eller programmer, mens du udfører research.

Derudover tilbyder EndNote til iPad brugerdefinerbare citationsstile, som giver dig mulighed for at formatere dine citater i overensstemmelse med specifikke retningslinjer, som kræves af tidsskrifter eller udgivere. Dette sikrer, at dine citater er nøjagtige og konsistente i hele dit dokument.

Samlet set, hvis du leder efter en internetsoftware, der kan hjælpe med at strømline din forskningsproces og samtidig give dig adgang fra hvor som helst til enhver tid, så led ikke længere end Endnote Til Ipad!

Fuld spec
Forlægger Thomson Reuters
Udgiverwebsted
Udgivelses dato 2013-11-19
Dato tilføjet 2013-11-19
Kategori Internetsoftware
Underkategori Søgeværktøjer
Version 1.0.4
Os krav iOS
Krav iOS 4.3 or later
Pris $9.99
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 128

Comments:

Mest populære