Smart Ludo Multiplayer-3D Dice for iPhone

Smart Ludo Multiplayer-3D Dice for iPhone 2.1

iOS / SARJAK GAMING STUDIO PRIVATE LIMITED / 0 / Fuld spec
Beskrivelse

Spilfunktioner:

- Ægte 3D-terninger

- Multiplayer med ét tryk (op til 4 spillere)

- Spil med venner over internettet (op til 4 venner og på tværs af platforme)

- Spil mod tilfældig modstander (cross-platform)

- Spil med dine venner via Bluetooth

- 3D-terninger, der skifter farve i henhold til farven på den faktiske spiller på tur

Spilleregler:

Spillet spilles mellem 2 og 4 spillere, og du har mulighed for at spille spillet mod vennerne, mod din computer eller endda mod spillere fra hele verden. Formålet med spillet er ret ligetil; hver spiller får 4 poletter, disse tokens skal gøre en hel omgang på brættet og derefter komme til målstregen.

For at sætte et brik i spil fra dets iscenesættelsesområde til dets startfelt, skal en spiller slå en 6'er. Hvis spilleren endnu ikke har nogen brikker i spil og ikke slår en 6'er, går turen videre til den næste spiller. Når en spiller har et eller flere tokens i spil, vælger han et token og flytter det fremad langs banen det antal felter, der er angivet ved terningkastet. Spillere skal altid flytte en brik i henhold til terningværdien, og hvis ingen bevægelse er mulig, videregive deres tur til den næste spiller.

Når en spiller kaster en 6'er, kan han vælge at fremføre et token, der allerede er i spil, eller alternativt kan han indtaste et andet iscenesat token til dets startfelt. Rulningen af ​​en 6'er giver spilleren et ekstra ("bonus") kast i den tur. Hvis det ekstra kast resulterer i en 6'er igen, optjener spilleren et ekstra bonusrulle.

Den, der først får alle fire tokens til enden, er vinderen. Hvert træk kan dog kun foretages baseret på det antal, der bestemmes ved at kaste en seks-sidet terning, og hver token kan kun flytte ud af deres hjem ved at kaste en sekser. Derudover er konkurrencefaktoren for spillene forhøjet af det faktum, at mens du flytter, hvis en anden spillers token lander på samme firkant som dit token, så vil dit token automatisk blive sendt hjem, og du bliver nødt til at kaste en sekser igen.

Privatlivspolitik: http://sarjak.in/privacy-policy/

Fuld spec
Forlægger SARJAK GAMING STUDIO PRIVATE LIMITED
Udgiverwebsted https://apps.apple.com/us/developer/sarjak-gaming-studio-private-limited/id949244991
Udgivelses dato 2020-07-26
Dato tilføjet 2020-07-26
Kategori Spil
Underkategori Brætspil
Version 2.1
Os krav iOS
Krav Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 0

Comments:

Mest populære