WAV Speech To Text Converter Software

WAV Speech To Text Converter Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 38 / Fuld spec
Beskrivelse

WAV Speech To Text Converter Software er et kraftfuldt værktøj, der giver brugerne mulighed for at transskribere flere WAV-lydfiler til tekst. Denne software er designet til personer, der har brug for at konvertere et stort antal lydfiler til tekst hurtigt og nemt. Med sin intuitive grænseflade og avancerede funktioner er denne software et vigtigt værktøj for alle, der har brug for at transskribere lydfiler på en regelmæssig basis.

Softwaren tilbyder en enkel løsning til at konvertere WAV-lydfiler til tekst. Brugere kan vælge de nødvendige filer, en hel mappe eller blot trække og slippe dem i filruden. Der er også en mulighed for at indlæse en prøvefil til testformål. Når brugeren har valgt det ønskede input, kan de derefter vælge deres foretrukne outputformat.

En af nøglefunktionerne i denne software er dens evne til at oversætte flere sprog, herunder engelsk, brasiliansk portugisisk, fransk, tysk, japansk, koreansk, mandarin-kinesisk, arabisk, spansk og britisk engelsk. Dette gør den ideel til virksomheder, der opererer i forskellige lande eller enkeltpersoner, der arbejder med kunder fra hele verden.

En anden stor egenskab ved denne software er dens evne til at konvertere et stort antal WAV-filer hurtigt og effektivt. Med blot et par klik på en knap kan brugere konvertere hundredvis eller endda tusindvis af lydfiler på ingen tid overhovedet.

Når konverteringsprocessen er afsluttet, kan brugerne nemt kopiere og indsætte deres resultater direkte i andre applikationer såsom Microsoft Word eller Google Docs. Dette gør det nemt at lave transskriptioner fra interviews eller møder uden at skulle indtaste hvert ord manuelt.

Alt i alt tilbyder denne software en brugervenlig løsning for alle, der har brug for at transskribere et stort antal lydfiler hurtigt og præcist. Dens avancerede funktioner gør den ideel til virksomheder, der opererer globalt, eller enkeltpersoner, der arbejder med kunder fra hele verden.

Fuld spec
Forlægger Sobolsoft
Udgiverwebsted http://www.sobolsoft.com/
Udgivelses dato 2020-03-18
Dato tilføjet 2020-03-18
Kategori MP3- og lydsoftware
Underkategori Rippers & konverteringssoftware
Version 7.0
Os krav Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 4
Samlet antal downloads 38

Comments: