PDF to Pages - Convert PDF file to iWork Pages for iOS

PDF to Pages - Convert PDF file to iWork Pages for iOS 1.2

iOS / Gerald Ni / 64 / Fuld spec
Beskrivelse

Forvandler dine PDF-filer til iWork Pages hurtigt og præcist. Arbejd mere effektivt med PDF to Pages.

PDF er godt til deling og præstation, men det er aldrig en nem opgave at ændre PDF. Med PDF til Pages kan du hurtigt konvertere PDF-filer til velformaterede .pages-filer og redigere dem i Pages-appen.

Når den er installeret, vises PDF to Pages på listen 'Åbn i...' på din enhed, så du kan tilføje kilde-PDF fra Mail eller andre programmer på din enhed. Du kan også tilføje PDF-filer fra iCloud eller dropbox. Det tager kun 3 trin at konvertere PDF: Tilføj PDF-fil, og klik derefter på knappen 'Konverter' og færdig. Hver gang du har konverteret dokumentet, kan du gemme outputfilen på iCloud Drive eller dropbox eller beholde den i appen til fremtidig brug. Du kan også åbne outputfilen i andre programmer, såsom 'Sider'; eller send den som vedhæftet fil via e-mail.

Det vil bevare den originale formatering så nøjagtig som muligt, tekstindhold, billeder, multi-kolonne, tabeller og selv den mest komplekse formatering kan godt bevares. Så du behøver ikke bruge meget tid på at justere outputsiderne.

Konverteringsprocessen er 100 % sikker, da konverteringen udføres lokalt på din iOS-enhed. Du behøver ikke engang internetforbindelse for at få konverteringen udført, så fortroligheden af ​​dine data er sikker. Der er ingen filstørrelsesbegrænsninger, du behøver ikke vente i timevis på leveringen af ​​outputfilerne.

Nøglefunktioner:

Udstyret med en brugervenlig grænseflade.

Nøjagtig, bevar alt som den originale PDF.

Support iCloud Drive, du kan tilføje PDF-filer fra iCloud eller gemme outputfilerne til iCloud Drive eller andre cloud-tjenester nemt, det er nemt at samarbejde med andre apps.

Konverter lokalt, 100 % sikker.

Ingen filstørrelsesbegrænsninger.

Hurtig konvertering, konverter 100-siders fil på cirka 1 min.

Fuld spec
Forlægger Gerald Ni
Udgiverwebsted
Udgivelses dato 2015-04-02
Dato tilføjet 2015-04-02
Kategori Grafisk design software
Underkategori PDF-software
Version 1.2
Os krav iOS
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 2
Samlet antal downloads 64

Comments:

Mest populære