Pinz : Remember Places for iOS

Pinz : Remember Places for iOS 1.5

iOS / Kandidsoft / 1 / Fuld spec
Beskrivelse

Pinz: Remember Places til iOS

Pinz er en rejseapp, der giver dig mulighed for nemt at sætte nåle på et kort, tilføje beskrivelser og søge på dine nåle. Med Pinz kan du huske vigtige steder og få kørselsvejledninger til dem. Appen er tilgængelig til iOS-enheder og kan bruges på flere enheder med samme login.

Uanset om du rejser eller bare prøver at huske, hvor du har parkeret din bil, gør Pinz det nemt at holde styr på vigtige steder. Du kan oprette en nål fra din nuværende placering eller ved at trykke på en hvilken som helst placering på kortet. Når du har tabt en nål, kan du tilføje en beskrivelse for at hjælpe med at rykke din hukommelse senere.

En af de fantastiske funktioner ved Pinz er dens evne til at søge og filtrere pins. Hvis du har mange pins gemt i appen, kan det være svært at finde det, du leder efter. Med Pinz's søgefunktion er det dog hurtigt og nemt at finde bestemte pins.

En anden nyttig funktion ved Pinz er dens evne til at give kørselsvejledninger til enhver pin-placering. Dette gør det nemt at navigere i ukendte områder uden at fare vild.

Pinz er ikke kun nyttig til at huske, hvor du parkerede din bil eller finde rundt i byen – den er også fantastisk til at huske vigtige steder som venners huse eller feriesteder. Du kan bruge Pinz som en turlog under ferier ved at sætte knappenåle på hver destination undervejs.

En unik egenskab ved Pinz er dens evne til at geomærke steder, der ikke har adresser. For eksempel, hvis der er et interessant vartegn eller en naturskøn udsigt, der ikke har en officiel adresse, kan du stadig sætte en nål på det sted i Pinz, så du altid kan huske, hvor det var.

Generelt, hvis du er en person, der kan lide at holde styr på vigtige steder eller har brug for hjælp til at navigere i ukendte områder, mens du rejser, så kan Pinz: Remember Places til iOS være lige det, du har brug for!

Fuld spec
Forlægger Kandidsoft
Udgiverwebsted http://launchkit.io/websites/U3ZcM8YBVLI/
Udgivelses dato 2016-01-12
Dato tilføjet 2016-01-12
Kategori Rejse
Underkategori GPS-software
Version 1.5
Os krav iOS
Krav iOS 8
Pris $0.99
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 1

Comments:

Mest populære