CopyTrans Manager

CopyTrans Manager 4.1.0.0

Windows / CopyTrans / 2208720 / Fuld spec
Beskrivelse

CopyTrans Manager: Det ultimative iTunes-alternativ

Er du træt af at bruge iTunes til at administrere din iPhone, iPod eller iPad? Synes du det er for kompliceret og oppustet med unødvendige funktioner? Hvis ja, så er CopyTrans Manager den perfekte løsning for dig. Denne lette og brugervenlige software giver dig mulighed for at administrere dine iOS-enheder uden behov for iTunes. Med CopyTrans Manager kan du tilføje musik og videoer til din iPhone eller iPad via simpel træk-n-slip, redigere tagoplysninger på farten, oprette afspilningslister og omorganisere numre i dem.

CopyTrans Manager er designet til at være brugervenlig og intuitiv. Du behøver ingen teknisk viden eller erfaring for at bruge det. Grænsefladen er ren og ligetil, hvilket gør det nemt for alle at navigere gennem softwarens funktioner.

En af de bedste ting ved CopyTrans Manager er, at det er helt gratis. Du behøver ikke betale en eneste krone for at bruge denne software. Det er et godt alternativ for dem, der ikke ønsker at bruge penge på dyre iTunes-abonnementer.

Funktioner:

1) Tilføj musik og videoer: Med CopyTrans Manager har det aldrig været nemmere at tilføje musik og videoer. Du skal blot trække-n-slip dine filer ind i programvinduet, og de vil blive tilføjet med det samme.

2) Rediger tagoplysninger: Du kan redigere tagoplysninger såsom kunstnernavn, albumtitel, genre osv., direkte fra CopyTrans Manager.

3) Opret afspilningslister: Oprettelse af afspilningslister i CopyTrans Manager er en leg. Du skal bare vælge de sange, du vil have på din afspilningsliste, og klik på "Ny afspilningsliste". Du kan også til enhver tid omdøbe afspilningslister.

4) Omorganiser numre i afspilningslister: Hvis du vil ændre rækkefølgen af ​​numre på en afspilningsliste eller flytte dem fra en afspilningsliste til en anden - ikke noget problem! Bare træk-n-slip dem, hvor du vil have dem.

5) Integreret afspiller: Brug den integrerede afspiller i CopyTrans Manager til at nyde din iPhone-musik på pc uden at skulle overføre filer frem og tilbage mellem enheder.

6) Bærbar version tilgængelig: Udnyt vores bærbare version, som gør det muligt at administrere en iPhone på enhver pc ved at tage med dig selv, hvor det er nødvendigt!

Fordele:

1) Let og brugervenlig grænseflade - Ikke mere oppustet software, der fylder for meget på din computer!

2) Gratis – Spar penge ved at bruge dette gratis alternativ i stedet for at betale for dyre abonnementer som iTunes

3) Hurtig installation - Kom hurtigt i gang med minimal opsætningstid

4) Intet behov for teknisk viden - alle kan bruge denne software uanset deres tekniske ekspertiseniveau

5) Administrer dine iOS-enheder hvor som helst - Udnyt vores bærbare version, som gør det muligt at administrere en iPhone på enhver pc ved at tage med dig selv, hvor det er nødvendigt!

Konklusion:

Som konklusion tilbyder CopyTrans-manager en fremragende alternativ løsning, hvis du leder efter noget let, men alligevel kraftfuldt nok, der ikke kræver meget plads eller teknisk viden, mens du stadig er i stand til at administrere alle aspekter relateret til iPhones/iPads/iPods, herunder tilføjelse/redigering/sletning sange/videoer/afspilningslister/tags/kunst osv., alt sammen let gennem dens intuitive grænseflade! Så hvorfor ikke prøve det i dag?

Anmeldelse

CopyTrans Manager lader dig flytte musik fra din computer til din iOS-enhed uden at skulle gå gennem iTunes i processen. Uanset hvor musikken, du flytter, kom fra, er den let at overføre gennem dette ligetil og praktiske værktøj.

Fordele

Dejlig grænseflade: Denne app præsenterer funktioner og muligheder klart, så du hurtigt kan gennemgå al musikken på din enhed og alle relaterede data. Når du har tilsluttet din iPhone, iPod Touch eller iPad, vil du se en liste over filerne på enheden. For at tilføje mere musik skal du blot trække og slippe filerne fra din computer direkte ind i appen.

Indbygget afspiller: Der er også en musikafspiller i appen, som lader dig afspille musikken fra din enhed gennem computeren. Vælg blot den eller de sange, du ønsker, og tryk på Afspil. Hvis filerne er i MP3-format, afspiller appen dem med det samme. Men hvis de er købt gennem iTunes, skal du installere de passende codecs for at afspille M4A- eller M4P-filer, og appen vil også guide dig gennem processen med at gøre dette.

Ulemper

Begrænsede filtyper: Denne app er kun nyttig til at administrere musik og videoer på din iOS-enhed. Hvis du er interesseret i at overføre billeder, apps eller andre typer data, skal du installere et separat program.

Ingen lagerplads: Selvom det er rart at kunne afspille din musik via computeren, eksisterer den mulighed kun, når din enhed er tilsluttet computeren. Når du har afbrudt den, er alle data også væk, da appen i sig selv ikke gemmer noget.

Bundlinie

CopyTrans Manager er en god mulighed, hvis du ofte vil omgå iTunes, når du flytter musik fra din computer til din iOS-enhed. Dens klare grænseflade og praktiske opsætning gør den fantastisk til dette formål, men hvis du leder efter en måde at administrere alle data på din iPhone, iPad eller iPod Touch, kan du blive skuffet. Programmet er dog helt gratis at downloade og bruge, så det er værd at prøve for at se, om det vil virke for dig.

Fuld spec
Forlægger CopyTrans
Udgiverwebsted https://www.copytrans.net
Udgivelses dato 2020-04-21
Dato tilføjet 2020-04-21
Kategori iTunes og iPod-software
Underkategori Hjælpeprogrammer til iPod
Version 4.1.0.0
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 105
Samlet antal downloads 2208720

Comments: