CrystalDiffract for Mac

CrystalDiffract for Mac 6.8.5

Mac / CrystalMaker Software / 711 / Fuld spec
Beskrivelse

CrystalDiffract til Mac er en kraftfuld uddannelsessoftware, der giver brugerne mulighed for at simulere og visualisere diffraktionsmønstre fra enhver CrystalMaker binær fil. Med denne software kan du manipulere mønstre i realtid med omfattende kontrol over alle aspekter af diffraktionseksperimentet - plus muligheden for at redigere lokalitetsbelægninger og gitterparametre.

En af nøglefunktionerne ved CrystalDiffract er dens evne til at vise flere diffraktionsmønstre (simulerede og virkelige) i samme vindue. Dette gør det nemt at sammenligne forskellige mønstre side om side, så du hurtigt kan identificere ligheder og forskelle mellem dem.

Derudover giver CrystalDiffract dig mulighed for at simulere flerfaseblandinger (med variable faseforhold), såvel som energidispersiv og time-of-flight diffraktion. Det betyder, at du kan bruge denne software til en bred vifte af applikationer, fra materialevidenskabelig forskning til krystallografiuddannelse.

CrystalDiffract tilbyder også en række avancerede funktioner, der gør det til et ideelt værktøj for både forskere og undervisere. For eksempel inkluderer det understøttelse af højopløseligt grafikoutput (op til 4K-opløsning), samt tilpasselige farveskemaer og mærkningsmuligheder.

En anden nøglefunktion ved CrystalDiffract er dens intuitive brugergrænseflade. Softwaren er designet med brugervenlighed i tankerne, hvilket gør det nemt for selv uerfarne brugere at komme i gang med at simulere diffraktionsmønstre med det samme.

Alt i alt, hvis du leder efter en kraftfuld uddannelsessoftware, der kan hjælpe dig med at simulere og visualisere diffraktionsmønstre fra enhver CrystalMaker binær fil - uanset om du er en erfaren forsker eller lige er startet i krystallografi - så led ikke længere end CrystalDiffract til Mac!

Fuld spec
Forlægger CrystalMaker Software
Udgiverwebsted http://www.crystalmaker.com
Udgivelses dato 2020-05-07
Dato tilføjet 2020-05-07
Kategori Uddannelsessoftware
Underkategori Matematiksoftware
Version 6.8.5
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 711

Comments:

Mest populære