Wiz Solitaire for Mac

Wiz Solitaire for Mac 2.22

Mac / Simone Tellini / 11091 / Fuld spec
Beskrivelse

Wiz Solitaire til Mac: En omfattende samling af klassiske kortspil

Hvis du er fan af klassiske kortspil, så er Wiz Solitaire den perfekte software til dig. Denne spilsamling indeholder flere populære kortspil, herunder Klondike, FreeCell og Spider. Med Wiz Solitaire kan du nemt nyde disse tidløse spil på din Mac-computer.

En af de iøjnefaldende funktioner i Wiz Solitaire er dens evne til at bruge smukke dæk med dine yndlingsbilleder. Du kan vælge mellem tusindvis af tilgængelige kortsæt for at tilpasse din spiloplevelse. Uanset om du foretrækker traditionelle spillekort eller noget mere unikt og personligt, så har Wiz Solitaire dig dækket.

Ud over dets tilpassede dæk tilbyder Wiz Solitaire mere end 25 typer kabalespil. Fra klassiske favoritter som Klondike til mindre kendte varianter som Yukon og Scorpion, er der ingen mangel på muligheder, når det kommer til gameplay.

Men det er ikke alt – Wiz Solitaire inkluderer også detaljeret statistiksporing, så du kan overvåge dine fremskridt over tid. Du vil være i stand til at se, hvor mange spil du har vundet og tabt samt andre vigtige målinger som gennemsnitstid pr. spil og gevinstprocent.

En anden nyttig funktion i Wiz Solitaire er den ubegrænsede fortryd-funktion. Hvis du laver en fejl eller ændrer mening om et træk under spillet, skal du blot trykke på "fortryd", indtil du er tilbage på sporet.

For dem, der er nye til kabale eller bare har brug for lidt ekstra hjælp til at komme i gang med en bestemt spiltype, kan funktionen "Foreslå et træk" i Wiz Solitaire være utrolig nyttig. Denne funktion giver forslag til, hvilket træk du skal foretage næste gang baseret på den aktuelle tilstand på spillepladen.

Og hvis livet kommer i vejen midt i spillet? Intet problem – gem dine fremskridt og fortsæt senere, når det passer dig.

Til sidst en sidste fordel, der er værd at nævne: Vinduet, der kan ændre størrelsen, giver spillerne mulighed for at justere deres skærmopløsning, så de kan spille komfortabelt, uanset hvilken størrelse deres skærm måtte have!

Alt i alt, hvis du leder efter en alt-i-én-løsning til klassisk kortspil på Mac-computere – så led ikke længere end Wiz Soltaire!

Fuld spec
Forlægger Simone Tellini
Udgiverwebsted http://www.tellini.org
Udgivelses dato 2020-05-14
Dato tilføjet 2020-05-14
Kategori Spil
Underkategori Kort og lotteri
Version 2.22
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 3
Samlet antal downloads 11091

Comments:

Mest populære