Scorpion Wasp Solitaire for Android

Scorpion Wasp Solitaire for Android 1.0

Android / Algotech Apps / 0 / Fuld spec
Beskrivelse

Scorpion Wasp Solitaire til Android er et spændende og udfordrende single-deck solitaire-kortspil fra Spider-familien af ​​solitaire-spil. Dette spil er perfekt til dem, der elsker at spille kabalespil på deres mobile enheder. Scorpion Wasp Solitaire er et unikt og spændende spil, der kræver dygtighed, strategi og tålmodighed for at vinde.

Målet med Scorpion Wasp Solitaire er at bygge kulørsekvenser i selve tableauet, hvor kun komplette sekvenser fra konge til es flyttes til fundamentet. Spilmetoden ligner Yukon, men med sit eget sæt regler og udfordringer.

I begyndelsen af ​​hvert spil deles alle kort på nær tre på tableauet, som er bygget ned efter kulør. Et enkelt kort eller en gruppe af kort kan flyttes mellem tableau-bunker, hvis start- og målkortene er i faldende rækkefølge og samme farve. Resten af ​​kortene i gruppen behøver ikke at være i nogen bestemt rækkefølge. De resterende tre kort i beholdningen kan til enhver tid gives til de første tre tableau-bunker.

Der er to varianter tilgængelige: Scorpion Solitaire og Wasp Solitaire. I Scorpion Solitaire kan en tom tableau-bunke kun fyldes med en konge eller række kort, der starter med en konge, mens en tom tableau-bunke i Wasp Solitaire kan fyldes med et hvilket som helst kort eller en gruppe af kort.

Når spillere fuldfører en sekvens i tableauet (konge til es), flytter den automatisk ind i en tom grundplads. Det er ikke tilladt at flytte enkeltkort fra tableauet direkte ind i fundamentslots.

Scorpion Wasp Solitaire tilbyder flere funktioner, der gør det endnu sjovere:

To varianter:

Spillere har to varianter - Scorpion Soltaire & Waspsolitare - at vælge imellem baseret på deres præferencer

Gem spiltilstand:

Spillere har en mulighed for at gemme deres nuværende tilstand, så de kan fortsætte med at spille senere uden at miste fremskridt

Ubegrænset Fortryd:

Spillere har ubegrænsede fortrydelsesmuligheder, som giver dem mulighed for at gå så mange trin tilbage, som de vil

Spilstatistik:

App'en holder styr på spillerens statistikker såsom antal sejre/tab, tid, der er taget osv., så spillere kan spore deres fremskridt over tid.

Samlet set giver Scorpion Wasp Soltaire til Android timevis underholdning, mens det også udfordrer dit sind!

Fuld spec
Forlægger Algotech Apps
Udgiverwebsted http://www.algotechsoftware.com/
Udgivelses dato 2020-08-03
Dato tilføjet 2020-08-03
Kategori Spil
Underkategori Kort og lotteri
Version 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 0

Comments:

Mest populære