Kodak DC220-DC260 Digita Desktop Acquire Module for Mac

Kodak DC220-DC260 Digita Desktop Acquire Module for Mac 1.0

Mac / Kodak / 8256 / Fuld spec
Beskrivelse

Hvis du er Mac-bruger og ejer et Kodak DC220- eller DC260-zoomkamera, så vil du glæde dig over, at der nu er en nem måde at forbinde dit kamera til din computer. Digita Desktop Acquire-modulet er en ny softwaredownload, der gør det muligt for dig at tilslutte dit Kodak-kamera til din iMac eller PowerPC.

Dette modul er designet specifikt til Kodak DC220- og DC260-kameraerne, som begge er USB-kompatible. Med denne software installeret på din computer kan du nemt overføre billeder fra dit kamera direkte til din Mac uden besvær.

En af de bedste ting ved denne software er, at den gør USB-kablet, der blev leveret med kameraerne PowerPC- og iMac-ready. Det betyder, at selvom du ikke har et kompatibelt kabel, kan du stadig bruge denne software til at tilslutte dit kamera til din computer.

Digita Desktop Acquire-modulet er utroligt nemt at bruge. Når det er installeret på din computer, skal du blot tilslutte dit Kodak-kamera ved hjælp af det medfølgende USB-kabel og følge instruktionerne på skærmen. Du vil være i stand til at overføre billeder fra dit kamera til din Mac på ingen tid overhovedet.

Ud over at gøre det nemt for dig at overføre billeder fra dit Kodak-kamera til din Mac, kommer denne software også med nogle ekstra funktioner, der gør den endnu mere nyttig. For eksempel giver det dig mulighed for at se thumbnails af alle de billeder, der er gemt på hukommelseskortet, i realtid, efterhånden som de overføres.

Generelt, hvis du er en Mac-bruger, der ejer et Kodak DC220 eller DC260 Zoom-kamera, så anbefaler vi stærkt at downloade og installere dette Digita Desktop Acquire-modul. Det er et utroligt nyttigt stykke software, der gør det hurtigt og nemt at overføre billeder fra dit kamera til din computer!

Fuld spec
Forlægger Kodak
Udgiverwebsted http://www.kodak.com/
Udgivelses dato 2008-11-08
Dato tilføjet 1999-01-04
Kategori Chauffører
Underkategori USB-drivere
Version 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS Classic
Krav Mac OS 8.5, 32MB RAM, 32MB disk space, iMac Update, iMac Firmware Update
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 8256

Comments:

Mest populære